20% prova på rabatt på massage hos nyanställda Sebastian

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

Massage är det sällan specialpris på. Men för att du som kund ska våga prova när vi nyanställer så erbjuder vi 20% rabatt under dennes första månad. Sebastian börjar hos oss nu i januari och erbjuder därför denna rabatt just nu. Han kommer att finnas hos oss på tisdagar och söndagar. Vi önskar honom hjärtligt välkommen till Solbackens.

Här kan du läsa mer om Sebastian Micu:

Jag har blivit fascinerad sedan barndom av Asiens kultur och tradition. Så jag började lära mig Kinesiska på Inre Skolor i form av Taijiquan/Qigong samt Japanska Ninjutsu 1998. Jag tränar regelbundet med mina lärare från Rumänien samt Japan.

Jag upptäckte också den terapeutiska sidan av de traditionella kamparterna. Jag började praktisera Reiki för 10 år sedan för att bättre förstå spirituella aspekter av människan. Jag har även utbildat mig som massör för att också kunna använda mina kunskaper i terapeutiskt syfte. Jag använder mina samlande kunskaper från olika områden för att hjälpa kunderna på det bästa sätt. Jag driver mitt egna företag och jag håller kurser i traditionella Kampkonster samt utför terapi med Reiki och massage. Jag samarbetar som konsult med olika spa i Sverige (Kosta Boda, Sälen Experium, Solbackens Helhetshälsa mfl) samt utför terapi på hemmaplan i Norrköping.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *