Augusti – Månadens behandling

posted in: Nyheter | 0

Nu erbjuder vi även Traditionell Thai-massage. Wassana är utbildad i Thailand med flera års erfarenhet.

Thaimassage är en helkroppsmassage där Wassana använder, händer, tummar, underarmar, knän, armbågar etc för att sträcka ut och massera din kropp. Genom den mekaniska bearbetningen lösgörs blockeringar och spänningar som orsakar smärtor och värk.

I Thailand har man länge vetat att de vanligaste orsakerna bakom muskelsmärtor, värk och orörlighet är ett resultat av att musklerna kortas under påverkan av spänningar. Tekniken med att trycka på vissa punkter och sedan sträcka ut muskler och leder gör att flöden släpps loss och energier kan vandra fritt. Metoden gör att regelbunden thaimassage sträcker ut leder och muskler till deras normala viloläge vilket påverkar hela kroppen att må bättre.

Priset på Thaimassage skiljer sig inte från vanlig massage, men just i augusti är det 20% prova-på-rabatt. Du kan se våra behandlingar och boka här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *