September – Månadens Behandling & Produkt

posted in: Nyheter | 0

En ny månad betyder nya erbjudanden hos oss på Solbackens! Vi har en spännande nyhet som vi vet ni kommer älska (för att ni är ekonördar såsom vi!) nämligen EKO-VAXNING! Läs mer nedan på bilderna.

Vi bryr oss verkligen om er och därför gör vi något som ingen annan har gjort hittills – vi ger dig hela 20% rabatt på Maria Åkerbers Beauty Starter Sets. Varje set innehåller passande produkter för en hel hudvårdsrutin för olika hudtyper och hudbesvär! Välj bland Beauty Starter Set Moist, Balance, Clearing, My First Starter Set eller More!

Beauty Starter Set Moist är en kombination av hudvårdsprodukter för normal hud, samlade i en organzapåse tillsammans med en informationsfolder på svenska och engelska. Perfekt som gåva eller startset, med allt man behöver för en god hudvårdsrutin.

Beauty Starter Set Balance är en kombination av hudvårdsprodukter som balanserar och lugnar huden, samlade i en organzapåse med en informationsfolder på svenska. Ett perfekt startset för den som vill gå över till vår naturliga hudvård från konventionell hudvård. Huden kan vara i behov av balanserande produkter även i andra situationer. Tillfällig rodnad och reaktioner kan utlösas av till exempel överkänslighet, allergier eller hormonella förändringar såsom graviditet och pubertet.

Beauty Starter Set Clearing är en kombination av hudvårdsprodukter för blandhud och fet hud, samlade i en organzapåse tillsammans med en informationsfolder på svenska och engelska. Perfekt som gåva eller startset, med allt man behöver för en god hudvårdsrutin.

My First Starter Set innehåller ansiktsvård speciellt utvald till ungdomar. Detta färdigpackade set innehåller allt man behöver till den dagliga hudvårdsrutinen; rengöring, ansiktsvatten och dagcreme. Med tillhörande peeling och ansiktsmask kan man vid behov också skapa en rengörande kur.

Beauty Starter Set More är en kombination av hudvårdsprodukter för mogen hud (passar även känslig hud), samlade i en organzapåse tillsammans med en informationsfolder på svenska och engelska. Perfekt som gåva eller startset, med allt man behöver för en god hudvårdsrutin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *