Vill du bli av med dina hudbesvär?

posted in: Nyheter | 0

Nu har vi en ny tjänst som går på djupet. Andrea kommer från och med nu erbjuda online coaching för dig som vill få bukt på diverse hudobalanser och besvär.

Tjänsten hittar du under rubriken “Online” och heter Holistisk Hudanalys. Det är mer än en klassisk hudvårdskonsultation då Andrea implementerar coaching som tillvägagångssätt och verkligen går på djupet!

Under December 2019 och januari 2020 erbjuder vi denna tjänst till halva priset!

Holistisk Hudvårdscoaching är ett kraftigt gemensamt förändringsarbete där vi utgår från dig och bygger en varande och görbar hudvårdsrutin och livsstilsvanor kring dina mål och möjligheter. Vi jobbar tillsammans via Zoom, helt online vilket ger dig direkt och enkel tillgång till din personliga hudvårdsterapeut.

Vi tittar specifikt på vad din hud behöver för att åter komma i balans igen så att du äntligen kan må bra i din hud. Huden är vår kropps största organ och ska kunna fungera helt själv vilket alltid är vår grundsyn. Med rätt vård skapar vi åter balans i huden så att du behöver mindre produkter i slutändan och helt enkelt kan börja njuta av att trivas i ditt skin!

Början till resten av ditt liv
För en hållbar förändring så krävs det handlingskraft, motivation och vilja från din sida. Det här är din investering i din framtid. Jag lovar dig min fulla uppmärksamhet, kapacitet och kunskap. Jag anser det är grundförutsättningarna för ett lyckat gemensamt förändringsarbete som du kommer profitera av resten av ditt liv.

Vi kommer ha tre möten
Inför första mötet fyller du in ett formulär som ska ge mig en överblick över var du befinner dig just nu. På så sätt kan vi mer effektivt utnyttja vår samtalstid tillsammans. Du kommer hitta länken till formuläret i bokningsbekräftelsen.

1a möte: på 90min kommer vi skapa en hudvårdsrutin specifikt anpassad till dig och dina hudbesvär. Vi tittar på produkter, kost och livsstilsvanor som påverkar hudhälsan.

2a möte: Efter två veckor återkopplar vi för eventuella justeringar.

3e möte: Fyra veckor efter vårt första möte har vi vårt slutliga utvärderande samtal.

Under månaden vi jobbar tillsammans, kan du nå mig via WhatsApp om du har frågor och funderingar så jag finns tillgänglig för konstant support.

En resa
För mig har hudhälsa varit porten till en fantastisk värld av välmående, vitalitet och självkärlek som verkligen har förändrat hela mitt liv. Med denna tjänst hoppas jag kunna hjälpa många fler som lider av hudbesvär stora som små.

Har du frågor kan du redan nu höra av dig till mig via WhatsApp eller mail:
+46702361497
andrea@andreaendres.me
Boka Holistisk Hudanalys här (välj Andrea)

Jag ser verkligen fram emot att tillsammans skapa varande förändring!
Bästa hälsningar, Andrea på Solbackens

Läs mer om vår andra onlinetjänst Online Kostrådgivning här.

Sökord: Ekologisk Hudvård, Holistisk Hudvård, Hudvårdskonsultation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *