Fina läppar i mörkret? Nu till bra pris!

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

Denna vecka har vi vrakpris på Maria Åkerbergs fantastiska läppstift. Det sitter väldigt bra, och för dig som tycker att vissa läppstift känns som att du känner “smaken i halsen” som vi har erfarenhet av så tycker vi inte att man får den känslan med dessa.

Ett Lip Care från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Mineralbaserade pigment ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar.

Se här för att välja din favoritfärg, rabatten gäller bara tills på söndag, så skynda att fynda. Om du vill undvika frakt kan du komma förbi salongen i Linköping och hämta från vår låsta brevlåda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *