Ny ägare på Solbackens

posted in: Nyheter | 6

Kära kunder!

Här kommer en stor nyhet för er alla, och historien bakom starten av Solbackens Helhetshälsa och dess framtid.

Många kramar Frida Sandin

Efter att ha lämnat livet som heltidsanställd för 6 år sen har jag gjort en otrolig resa. Jag har byggt upp en salong från att vara ensam med 3 behandlingar i veckan till att numera ha 4 behandlingsrum igång samtidigt och 10 anställda. Jag har varit en av bäst-säljarna till ett rent hudvårdsmärke, Scandinavian Herbs, med 50 återförsäljare runt om i Sverige. Startat kurser i sockeravgiftning i Linköping och Spanien och behandlat över 100 klienter. Föreläst massor på företag, skolor och föreningar, gått 8 utbildningar och träffat massor av spännande människor och skapat nya samarbeten. Inte minst har jag träffat fantastiska kunder i salongen, fått höra livshistorier, fått hjälpa många att må bättre i sin kropp och skapat spännande nya möjligheter tillsammans med flera av er.

Samtidigt har jag haft ett halvtidsjobb på Framtidsfrön och varit vice ordförande i Företagarna Linköping. Ibland får jag frågan om mitt dygn har mer än 24 timmar, det har det förstås inte men jag ligger sällan och latar mig, vilket jag faktiskt borde göra mer 😁 Jag tror att min kostomläggning 2014 har gett mig många förutsättningar för detta, hjärna och kropp är otroligt mycket piggare. Men som den beroendehjärna jag har triggar jag dock även på arbete och är det bara roligt kan jag bara köra på hur länge som helst. Men det går förstås inte att hålla detta tempo i all evighet.
Jag har därför landat i beslutet, efter mycket om och men, att sälja min baby Solbackens Helhetshälsa till Maria Sandelin Nordeman. Hon kommer gå all-in i verksamheten på heltid och kommer därmed kunna utveckla verksamheten på en helt annan nivå än vad jag haft tid med. Förutsättningar finns helt klart till att göra Solbackens till den bästa salongen i stan och jag är SÅ stolt över den. Du når henne på maria@solbackens.com

Du som kund kommer inte märka någon större skillnad. Personalen kommer finnas kvar (alla utom Ingegerd) och vi kommer inte byta namn eller sortiment. Du som har ett presentkort eller klippkort så gäller det så länge som står på kortet, dock längst till 31/12 2020. Vi kommer däremot inte kunna förlänga utgångna presentkort i salongen, utan det får i så fall diskuteras med mig. Jag nås på 076-0274039. Alla behandlingar kommer finnas kvar förutom Andullation och Laser, som jag kommer ta med mig hem där jag fortfarande har kvar SPA-badet. Bokningar av SPA-bad kommer flyttas till www.boka.se/sandinab

Jag kommer tillsammans med Charlotte Schön Poulsen att lägga min tid på att utveckla Leva sockerfri till något alldeles Amazing! Även här finns alla förutsättningar, bara fokus och tiden finns. Att hjälpa människor att må bättre med hjälp av behandlingar och massage är fantastiskt! Men att kunna gå ett steg längre och faktiskt hjälpa och lära människor att finna livsglädje, energi och kärlek igen, det är obeskrivligt stort och vackert. Fylls dagligen av glädje över våra klienters framsteg och lärdomar. Detta vill jag nu lägga min själ i för att hjälpa ännu fler. Dessutom har vi hittat ett sätt att göra detta i Spanien, vilket innebär att jag uppfyllt min dröm som jag satte på en utbildning med Balansekonomi för 2 år sen. Målet var att kombinera resor med mer tid till familj och vänner och dessutom tjäna en slant samtidigt. Så nu gör jag dessa resor med min bästa vän Charlotte, och tar med familjen på semester samtidigt. Guld värt!

Så, lämnar med varm hand över salongen till Maria på måndag och ser fram emot ett spännande år fullt av nya möten, föreläsningar, kurser och ett gäng klienter att ge livet tillbaka till – precis som jag fick för 6 år sen.

Hoppas vi ses i annat sammanhang framöver! Och STORT TACK för ert stöd och glada tillrop under åren, ni är fantastiska!

6 Responses

 1. Annika Bruse

  Hej Frida!
  Lycka till med dina nya och modiga satsningar!
  Var i Spanien kommer du vara?
  Och spanska pluggar du väl på nu? Eller kanske redan kan!
  Kram
  Annika Bruse

 2. håkan krepper

  hej

  kan bara gratulera dig
  njut så mycket som möjligt
  hälsningar
  Håkan
  X-Force

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *