Vill du inte gå ut och handla men har slut på produkter?

Inga problem, vi skickar varorna med post eller kör hem med varorna till dig som bor i närområden till Linköping. Vi kan lämna produkterna utanför dörren eller på annan avtalad plats. Maila till info@solbackens.com och berätta vad du behöver. Eller gör en beställning i vår webshop på www.solbackens.com.

Varför inte koppla av med ett härligt hemmaSPA? Vi har alla produkter du behöver från Maria Åkerberg, Scandinavian Herbs och Forever Living Products.

Du vet väl om att du kan köpa presentkort på hemsidan som vi sedan skickar till dig via post eller mail? Vi har också öppet salongen som vanligt så att du som är frisk kan få behandling och shoppa på plats! Du som kund är viktigast för oss. Därför följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi finns här för dig! Ta hand om dig och försök att även njuta av att våren är här <3

Kolla in shoppen här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *