Vi använder alltid rena, naturliga och ekologiska produkter i alla våra ansiktsbehandlingar samt rena råvaror som lera och örter mm. Våra främsta märken är och Maria Åkerberg och Chokladserien. Vi använder produkter utifrån ditt nuvarande hudtillstånd.

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida och läsa mer

CLEAN DETOX  60min

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte och dekolletage.

Dubbelrengöring, enzympeeling, poröppnande och syresättande. Lymfstimulerande massage och en djupt rengörande och avgiftande ansiktsmask. Under tiden får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med fukt och skydd.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper. Läs mer

CLEAN DETOX  Express 35min

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansiktet.

I denna behandling koncentrerar vi oss på rätt och balanserad rengöring och en djupt rengörande och avgiftande ansiktsmask.

Vi börjar med en double-cleanse (dubbel rengöring) som är mild men grundligt rengörande utan att rubba hudens naturliga skyddsmantel. Hudens egna skydd är i de flesta fall i grav obalans och därför en avgörande orsak till orenheter. Därefter lägger vi en djuprengörande lermask. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande kräm.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

CLASSIC ECO Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte.

En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsmantel. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet och förbereder huden på efterföljande mask. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande kräm och skyddande produkt. Produkterna är anpassade efter din hud.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Önskar du, kan vi lägga en enkel vardagsmakeup med rena mineralpuder som inte täpper till porerna och innehåller bl.a. inflammationshämmande och hudreparerande zink samt UV-skydd. (Boka i så fall CLASSIC + vardagsmakeup). Läs mer

GLOW Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte och dekolletage.

Fukt fukt fukt och näring i överflöd får huden att GLOW! I denna behandling koncentrerar vi oss på att mata och mätta huden med fukt och näring så att den naturligt kan lystra av vitalitet. Vi slussar in näringsämnen i huden såsom vitaminer och antioxidanter som stärker elastin- och kollagenstrukturen och ökar därmed hudens fasthet och elasticitet vilket gör den mjuk och fyllig, förebygger hudens åldrande, ger spänst, lyster och minskar linjer.

Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. Vi behandlar både dekolletage, hals och ansikte.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en AHA-peeling för att bl.a. avlägsna gamla hudceller och stimulera hudens naturliga fukthalt. Sedan lägger vi en vitamin C rik fuktkompress som stärker elastin- och kollagenfibrerna. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande massage med ett högkoncentrerat Vitamin C serum över armar, dekolletage, nacke och ansikte som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken innehåller bland annat blåstång som är cellåteruppbyggande. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande, cellstimulerande kräm, ögonkräm samt en skyddande och näringsrik produkt.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Önskar du, kan vi lägga en enkel vardagsmakeup med rena mineralpuder som inte täpper till porerna och innehåller bl.a. inflammationshämmande och hudreparerande zink samt UV-skydd. (GLOW + vardagsmakeup)        Läs mer

LUGN LYX Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte och dekolletage.

Blir din hud lätt röd och blossar upp, är den känslig, tunn och ömtålig, kanske torr, har du rosacea eller andra inflammatoriska hudtillstånd? LUGN LYX är skräddarsydd till huden som behöver extra omsorg och vård utan att bli överväldigad.

I denna behandling koncentrerar vi oss på att lugna stressad hud samt ge den näring och omsorg. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. Vi behandlar både dekolletage, hals och ansikte. Brynplock ingår om du önskar.

Vi börjar med en mild men grundlig och varsam rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en peeling som väljs ut efter din rådande hudstatus och den kan antingen vara mekanisk eller organisk eller så ersätts den med lugnande och närande oljor. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande massage med näringsrika oljor över armar, dekolletage, nacke och ansikte som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken är gjord på havre och ger ordentligt med fukt och näring samtidigt som den inte är överstimulerade. Dess verkan förstärks av en fuktgivande och lugnande örtkompress vi lägger ovanpå. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage.

Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande mild kräm samt en skyddande och näringsrik produkt.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Läs mer

AFTER SUN Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansiktet och dekolletage.

SOS svalkande och intensiv fuktbehandling för solbränd hud. Passar även dig som är mycket fuktfattig i huden.

Huden kan brännas så fort som på fem minuter och hur bränd den är, upptäcker vi först flera timmar efteråt när det redan är för sent. Det är viktigt att dricka mycket vatten när du har bränt dig. Bränd hud behöver svalkas och återfuktas samt ges förutsättningarna att snabbt kunna reparera sig själv så att minimal cellskada riskeras. Cellskador ger upphov till rynkor, ojämn pigmentering och även hudcancer. I denna behandling koncentrerar vi oss på just dessa områden och oftast mår huden mycket bättre redan få timmar efter behandlingen och solsvedan och rodnaden är passé.

Vi börjar med en mild men grundlig och varsam rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi lägger en svalkande och reparerande mask. Masken ger ordentligt med svalka, fukt och cellregenererande ämnen. Under tiden får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, vitamin c serum som förebygger cellskador och pigmentfläckar samt klappar mjukt in en fuktgivande mild kräm samt en skyddande och näringsrik morotsolja. Läs mer

Tips
Passa på att unna dig en härlig tilläggsbehandling, du kan välja på:

  • Skalpmassage (det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet)

Boka denna i samband med annan behandling och skriv i meddelandefältet vilken/vilka du är intresserad av.

Klicka på bilderna för att se vad kunder har skrivit om oss.