Vi använder alltid rena, naturliga och ekologiska produkter i alla våra ansiktsbehandlingar samt rena råvaror som lera och örter mm. Våra främsta märken är Scandinavian Herbs och Maria Åkerberg. Vi använder produkter utifrån ditt nuvarande hudtillstånd.

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida och läsa mer

CLEAN DETOX Ungdomshy 60min

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte och dekolletage.

Dubbelrengöring, enzympeeling, poröppnande och syresättande örtkompress, skonsam portömningen, lymfstimulerande massage och en djupt rengörande och avgiftande ansiktsmask. Under tiden får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med fukt och skydd.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Önskar du kan vi lägga en enkel vardagsmakeup som inte täpper till porerna. (Boka i så fall CLEAN DETOX Ungdomshy + vardagsmakeup). Läs mer

CLEAN DETOX Ungdomshy Express 35min

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte.

Dubbelrengöring, poröppnande och syresättande örtkompress, skonsam portömningen och en djupt rengörande och avgiftande ansiktsmask. Vi avslutar med fukt och skydd.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Önskar du kan vi lägga en enkel vardagsmakeup som inte täpper till porerna. (Boka i så fall CLEAN DETOX Ungdomshy Express + vardagsmakeup). Läs mer

CLASSIC ECO Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte.

En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. Brynplock ingår om du önskar.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsmantel. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet och förbereder huden på efterföljande mask som förstärks av örtkompressen vi lägger ovanpå. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande kräm och skyddande produkt. Produkterna är anpassade efter din hud.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Önskar du, kan vi lägga en enkel vardagsmakeup med rena mineralpuder som inte täpper till porerna och innehåller bl.a. inflammationshämmande och hudreparerande zink samt UV-skydd. (Boka i så fall CLASSIC + vardagsmakeup). Läs mer

GLOW Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte och dekolletage.

Fukt fukt fukt och näring i överflöd får huden att GLOW! I denna behandling koncentrerar vi oss på att mata och mätta huden med fukt och näring så att den naturligt kan lystra av vitalitet. Vi slussar in näringsämnen i huden såsom vitaminer och antioxidanter som stärker elastin- och kollagenstrukturen och ökar därmed hudens fasthet och elasticitet vilket gör den mjuk och fyllig, förebygger hudens åldrande, ger spänst, lyster och minskar linjer.

Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. Vi behandlar både dekolletage, hals och ansikte. Brynplock ingår om du önskar.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en AHA-peeling för att bl.a. avlägsna gamla hudceller och stimulera hudens naturliga fukthalt. Sedan lägger vi en vitamin C rik fuktkompress som stärker elastin- och kollagenfibrerna. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande massage med ett högkoncentrerat Vitamin C serum över armar, dekolletage, nacke och ansikte som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken innehåller bland annat blåstång som är cellåteruppbyggande och som förstärks av en  fuktgivande örtkompress vi lägger ovanpå. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande, cellstimulerande kräm, ögonkräm samt en skyddande och näringsrik produkt.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Önskar du, kan vi lägga en enkel vardagsmakeup med rena mineralpuder som inte täpper till porerna och innehåller bl.a. inflammationshämmande och hudreparerande zink samt UV-skydd. (GLOW + vardagsmakeup)        Läs mer

LUGN LYX Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte och dekolletage.

Blir din hud lätt röd och blossar upp, är den känslig, tunn och ömtålig, kanske torr, har du rosacea eller andra inflammatoriska hudtillstånd? LUGN LYX är skräddarsydd till huden som behöver extra omsorg och vård utan att bli överväldigad.

I denna behandling koncentrerar vi oss på att lugna stressad hud samt ge den näring och omsorg. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. Vi behandlar både dekolletage, hals och ansikte. Brynplock ingår om du önskar.

Vi börjar med en mild men grundlig och varsam rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en peeling som väljs ut efter din rådande hudstatus och den kan antingen vara mekanisk eller organisk eller så ersätts den med lugnande och närande oljor. Sedan lägger lugnande örtkompress. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande massage med näringsrika oljor över armar, dekolletage, nacke och ansikte som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken är gjord på havre och ger ordentligt med fukt och näring samtidigt som den inte är överstimulerade. Dess verkan förstärks av en fuktgivande och lugnande örtkompress vi lägger ovanpå. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage.

Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande mild kräm samt en skyddande och näringsrik produkt.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper.

Önskar du, kan vi lägga en enkel vardagsmakeup med rena mineralpuder som inte täpper till porerna och innehåller bl.a. inflammationshämmande och hudreparerande zink samt UV-skydd. (LUGN LYX + vardagsmakeup). Läs mer

AFTER SUN Ansiktsbehandling

Holistisk Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansiktet och dekolletage.

SOS svalkande och intensiv fuktbehandling för solbränd hud. Passar även dig som är mycket fuktfattig i huden.

Huden kan brännas så fort som på fem minuter och hur bränd den är, upptäcker vi först flera timmar efteråt när det redan är för sent. Det är viktigt att dricka mycket vatten när du har bränt dig. Bränd hud behöver svalkas och återfuktas samt ges förutsättningarna att snabbt kunna reparera sig själv så att minimal cellskada riskeras. Cellskador ger upphov till rynkor, ojämn pigmentering och även hudcancer. I denna behandling koncentrerar vi oss på just dessa områden och oftast mår huden mycket bättre redan få timmar efter behandlingen och solsvedan och rodnaden är passé. Brynplock ingår om du önskar.

Vi börjar med en mild men grundlig och varsam rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi lägger en svalkande och reparerande mask av aloe vera, pepparmynta, lavendel, MSM och gurka. Masken ger ordentligt med svalka, fukt och cellregenererande ämnen. Under tiden får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, vitamin c serum som förebygger cellskador och pigmentfläckar samt klappar mjukt in en fuktgivande mild kräm samt en skyddande och näringsrik morotsolja.

Önskar du, kan vi lägga en enkel vardagsmakeup med rena mineralpuder som inte täpper till porerna och innehåller bl.a. inflammationshämmande och hudreparerande zink samt UV-skydd. (AFTER SUN + vardagsmakeup). Läs mer

HOLISTISK HUDVÅRDSKONSULTATION & HUDANALYS –Skräddarsy din unika hudvårdsrutin.

Vi gör en utförlig utvärdering av din hud och ser även över din kost och livsstil som spelar en onekligen viktig roll för hudens hälsa. Du får individuell rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hud. (60 min, 695 kr)

Önskar du att vi enbart ser över din hud kan du också boka EKOLOGISK HUDVÅRDSKONSULTATION & HUDANALYS – Produktrekommendation (30 min,  335 kr)

Båda konsultationer innefattar rengöring, ansiktsvatten samt anpassad återfuktning. Du får 10 % rabatt vid köp av hudvårdsprodukter vid konsultationstillfället. Läs mer

Tips
Passa på att unna dig en härlig tilläggsbehandling, du kan välja på:

  • Fot-SPA (rengöring, skrubbning och insmörjning av dina fötter)
  • Hand-SPA (rengöring, mask och insmörjning och massage av dina händer)
  • Värmande lera (läggs längs ryggen och tillför viktiga mineraler till din kropp)
  • Skalpmassage (det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet)

Boka denna i samband med annan behandling och skriv i meddelandefältet vilken/vilka du är intresserad av.

Klicka på bilderna för att se vad kunder har skrivit om oss.