Vi använder alltid rena, naturliga och ekologiska produkter i alla våra ansiktsbehandlingar. Våra främsta märken är Scandinavian herbs och Maria Åkerberg. Vi använder produkter utifrån din hudtyp.

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida

 

Ansiktsbehandling – Klassisk
Ansiktsbehandling med helt rena produkter utan konserveringsämnen och tillsatser. Vi gör en rengöring och peeling, lägger en fuktgivande mask med blåstång (stärker celluppbyggnad) och avslutar med ögonkräm, ansiktskräm och ansiktsmassage med återfuktande morotsolja. Brynplock och en avslappande nack- eller skalpmassage ingår. Halva priset på bryn och fransfärg i samband med ansiktsbehandling, skriv anteckning i bokningen om du vill ha det.
45min
695 kr
Ansiktsbehandling – Klassisk med porrengöring
Denna behandling är för dig som vill göra en portömning i samband med din behandling.
Vi rengör huden, skrubbar försiktigt bort döda hudceller och använder sedan ånga för att öppna porerna för att kunna tömma dem. Vi lägger en mask för att återfukta på djupet (verkar celluppbyggande vilket ger viss antirynk-effekt). Avslutas med ögonkräm och återfuktande ansiktskräm för din hudtyp. Det ingår även nack- eller skalpmassage och brynplockning. Halva priset på bryn och fransfärg i samband med ansiktsbehandling, skriv anteckning i bokningen om du vill ha det.
60 min
795 kr
Ansiktsbehandling – AHA
Maria Åkerbergs AHA-syra kommer ifrån sockerbetor. Detta bygger upp huden och ger den bättre lyster genom peelingeffekten. Den motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer, stärker collagenfibrerna och så kan åldersfläckar, rynkor och ärr bli mindre markerade.
Huden kan bli känslig för sol under 24h efter behandlingen. Undvik att precis ha solat eller rakat dig innan behandling.För bästa resultat rekommenderas en kur på 5 gånger, 1gång/vecka.Detta ingår:
Rengöring, AHA-syra/peeling (10% och passar även känslig hudtyp), aloe vera mask, ögonkräm och avslutande ansiktskräm för din hudtyp.
30 min
450kr

Kurbehandling 5 gånger
2000kr (400kr/gång)

Naturlig facelift
Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre? Naturlig facelift-massage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energi-systemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan. .Facelift behandling består av massage. Metoden är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi .
60min
640 kr
Ansiktsbehandling – Mini
Gör ett minilyft med ansiktsbehandling med helt rena produkter utan konserveringsämnen och tillsatser. Vi gör en rengöring, lägger en fuktgivande mask med blåstång (stärker celluppbyggnad) och avslutar med ögonkräm, havets mirakel och ansiktsmassage med återfuktande morotsolja. Halva priset på bryn och fransfärg i samband med ansiktsbehandling, skriv anteckning i bokningen om du vill ha det.

25 min
395 kr/person

Tonårshy
Ta med din tonåring på en ansiktsbehandling där de samtidigt får en miniutbildning om hur man sköter om sin hud. Passar både killar och tjejer. Vi använder bara rena produkter som inte påverkar huden negativt eller täpper till porerna. Halva priset på bryn och fransfärg i samband med ansiktsbehandling, skriv anteckning i bokningen om du vill ha det.

25 min
295 kr

Hudanalys
Är du osäker på vad du ska använda för produkter för just din hudtyp. Boka en hudanalys så hjälper vi dig att hitta produkter som passar just för dig. Vi gör en grundlig rengöring följt av hudanalys och avslutar med en ansiktskräm anpassad för din hud.

20 min

250 kr

Tips
Passa på att unna dig en skön skalpmassage, handmassage eller fotSPA i samband med din ansiktsbehandling. Bokas som tilläggsbehandling.

15 min
195 kr

 

Klicka på bilderna för att se vad kunder har skrivit om oss.