jorgenCoaching, livscoaching eller personlig utveckling. Oavsett vad vi kallar det så handlar det om en strävan efter att må bättre och närma sig sin fulla potential som människa. Från och till funderar vi nog alla på om vi borde ändra något i vårt liv eller om vi är helt nöjda med alla delar av det liv vi lever nu.

Ett effektivt stöd för förändring är coaching och det handlar om att stötta och på ett subtilt vis vägleda individen från nuläget till en önskad framtid. Coaching är en framtidsorienterad och handlingsinriktad approach som syftar till att nå uppsatta mål och skapa bestående resultat. Genom coachande samtal får du hjälp att planera din utveckling, sätta upp mål för positiva förändringar och att nå dit. Det kan röra sig om väldigt konkreta mål som att gå ner 5 kg i vikt eller också om riktigt breda mål där vi behöver ta hänsyn till din totala livssituation.

En coach hjälper dig att ta fram det bästa hos dig. Med en personlig coach kan du fokusera på dina mål, oavsett vilka och hur omfattande de är. Du tar bättre beslut och utvecklas snabbare. Coaching passar dig oavsett vem du är och vilka förändringar du står inför. Vi har erfarenhet från individer som har fastanat i en ond cirkel så väl som toppresterande studenter som vill nå ännu högre mål.

Inom coaching är det viktigt att kunna skapa förtroende och närhet, därför är det första inledande samtalet gratis. Först därefter bestämmer vi hur ofta vi ska ses och hur många gånger vi tror kommer vara lämpligt.

Är du intresserad av att få coachning av Jörgen Sandin? Fyll i formuläret nedan så kontaktar Jörgen dig inom kort.

60 min, 495 kr (första gången gratis!)

[si-contact-form form=’3′]