CLEAN DETOX Rygg

Holistisk Ekologisk kroppsvårdsbehandling som behandlar ryggen från sätet upp till axlarna.

I denna behandling koncentrerar vi oss på rätt och balanserad rengöring och en djupt rengörande och avgiftande mask.

Vi börjar med en double-cleanse (dubbel rengöring) som är mild men grundligt rengörande utan att rubba hudens naturliga skyddsmantel. Hudens egna skydd är i de flesta fall i grav obalans och därför en avgörande orsak till orenheter. Vi följer med en antibakteriell skrubb för att avlägsna gamla hudceller och få huden att andas. Sedan lägger vi en varm poröppnande och syresättande örtkompress inför den skonsamma portömningen. Därefter lägger vi en djuprengörande lermask som förstärks av den renande örtkompressen vi lägger ovanpå. Vi avslutar med svala blomstervatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande kräm förstärkt av en antibakteriell ört-och oljeblandning.

Du får med dig en översikt över inre och yttre hudvårdsprinciper. Läs mer

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida

Detox
Rena din kropp från toxiner och tillför viktiga mineraler med denna kroppsbehandling. Först skrubbas kroppen och sen får du en utrensande kroppsinpackning. Nack- och ansiktsmassage ingår

60 min

Kroppsskrubb
En lyxig kroppsskrubb som tar bort döda hudceller och stimulerar produktion av nya. Perfekt innan sommaren eller semestern så solfärgen håller i sig lite längre eller efter solsemestern för att lättare få in välbehövlig fukt./td>

25 min

Fuktbehandling
Efter en helkroppsskrubb med peelingvantar blir du inpackad en ekologisk återfuktande kräm. En riktig fuktbomb så denna behandling är särskilt bra för dig som är mycket torr. Eftersom den är något åtstramande så kan den också kännas särskilt härlig efter en graviditet eller viktnedgång. Nackmassage ingår. Produkterna vi använder är ekologiska och helt utan tillsatser. Hudmat helt enkelt.

45 min

Leg Revival
En lyxig och närande benbehandling som stärker dina kapillärer. Ljuvlig för trötta ben! En värmande lera som ger din kropp påfyllning av de mineraler och spårämnen ingår.

45 min

Lyxpaketet
Vi startar med ett fotspa där vi rengör, peelar samt packar in fötterna i fukt. Medan detta verkar får du en liten ansiktsbehandling (lilla lyxkuren) med grundlig rengöring som följs utav en ansiktsmask. Under tiden masken verkar passar vi på att färga dina fransar och bryn samt lättare plockning av brynen. Vi avslutar sedan ansiktsbehandlingen med en ansiktskräm som masseras in. Sist men inte minst tar vi bort inpackningen på fötterna och masserar in resterande fukt.

55 min

Topp till tå
Vi börjar behandlingen med en torrskrubbning med natursvampar för att få bort döda hudceller. Därefter kommer vi smörja in dig med fukt och packa in dig. Medan fukten sjunker in får du njuta av en mini-ansiktsbehandling (lilla lyxkuren) med rena ekologiska produkter. Därefter packar vi upp dig och smörjer in resterande kräm som lämnar en återfuktande hud. En riktig helrenovering helt enkelt.

60 min

Trötta kroppen
Känner du dig trött i både kroppen och huden?
Här erbjuds du 25 min klassisk massage för att sedan få en fuktinpackning. Medan fukten sjunker in får du njuta av lite skalpmassage. Avslutningsvis smörjs överflödet av fuktinpackningen in på kroppen. Du kommer lämna salongen med riktigt mjuk hud och kropp.

50 min

Relax
För dig som behöver komma ner i varv, ha en skön och avslappnande stund, eller för dig som är lite frusen. Vi börjar med 30 min hotstone-massage med varma stenar. Denna massage ger värme, ökar blodcirkulationen och mjukar upp stela muskler. Behandlingen avslutas med en ansikts- och skalpmassage.

45 min

Tips
Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling, det finns följande att välja på.

  • FotSPA (rengöring, skrubbning, massage och insmörjning av dina fötter)
  • HandSPA (rengöring, mask och insmörjning och massage av dina händer)
  • Värmande lera (läggs längs ryggen och tillför viktiga mineraler till din kropp)
  • Ansiktsmask  (vi lägger en mask och masserar in närande morotsolja och ansiktskräm efteråt)
  • Skalpmassage (det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet)

Boka denna i samband med annan behandling och skriv i meddelandefältet vilken/vilka du är intresserad av

15 min

Behandling för två

  • Massage och fotSPA
  • Går just nu inte att boka

70 min

Behandling för två

  • Stora lyxkuren för två

60 min

Klicka på bilderna för att se vad kunder har skrivit om oss.