fridasFrida Sandin

Frida är folkhälsovetare som på senare år utbildat sig till friskvårdsmassör, SPA-terapeut och kostrådgivare. Hon har också specialiserat sig inom socker och sockerberoende och har behörighet i SUGAR (ett diagnostiskt verktyg för att utreda om klienten har ett sockerberoende). Hon föreläser även i ämnet.

jorgenJörgen Sandin

Jörgen är lärare och certifierad coach som hjälper till i verksamheten vid behov.

annapAnna Pettersson

Anna är certifierad massör med specialisering inom andningsmassage. Denna behandling är väldigt bra vid astma eller när man behöver få igång andningen lite bättre. På fritiden umgås Anna mycket med hästar och har som dröm att bli hästmassör i framtiden.

jonJonatan Ståhl

Jonatan har arbetat som personlig tränare i över 4 år med inriktning på konditionsidrotter och funktionell träning. Numera är han även certifierad massör. På fritiden tränar han triathlon, yoga och läser mycket om träning, kost och hälsa. Han kan hjälpa dig att hitta din träningsform genom personlig träning. Denna är individbaserad beroende på vilka mål du har; det kan vara allt ifrån att stärka kroppen för att fungera i vardagen och slippa få ont till att prestera på topp i en specifik idrott.  Det är Jonatan som har Yogaklasser hos oss.

martinaMartina Danielsson

Martina har läst skönhet och hälsa och är vår skönhetsterapeut. Hon gör de flesta av våra behandlingar och gillar variationen i arbetet. I framtiden vill hon fortsätta att lära sig nya grejer inom skönhet och hälsa och för tillfället utbildar hon sig till fransstylist. På fritiden gillar Martina att umgås med vänner, träna och sjunga.

ingeerd

Ingegerd Persson

Ingegerd arbetar idag som förskolelärare. Just nu testar hon sina vingar genom att ha läst till friskvårdsmassör och arbetar hos oss på helger. På fritiden umgås Ingegerd med vänner och tar hand om familjen. I framtiden kanske Ingegerd kommer att satsa mer på ett yrke inom hälsa.