Maria Nordeman

Maria är VD och ägare av Solbackens Helhetshälsa. Hon är SPA-terapeut och massör. Hon är även kulturvetare, tandsköterska och yogalärare. Hon erbjuder massage, lymfmassage, spamassage, aromamassage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och frans och brynfärg.

Ann Karlsson

Ann är certifierad massageterapeut. Hon är också utbildad i Lotorpsmetoden.

På fritiden ägnar hon mycket tid till familjen.

Elin Köhl

Elin är SPA-terapeut och stylist. Hon gör ansiktsbehandling, kroppsbehandling, hot stone och spamassage, aromamassage samt frans och brynfärg. På fritiden umgås Elin gärna med sin häst.

Emellie Petersson

Emellie är certifierad massageterapeut och kostrådgivare. Hon brinner för helhetshälsa, kost och träning. Emellie är även utbildad fotograf.

 

 

Hojjat Erfani

Hojjat är utbildad Ayurvedisk Panchakarma terapeut i Indien med 5 års erfaranhet. Han jobbar lite annorlunda med massage med varma oljor. I den Ayurvediska massagen använder han tekniker för att minska spänningar, smärta, migrän. Denna massageform används med fördel för att hjälpa sinne, kropp, hud och immunförsvar. Han är även Lymfmassör.

Annars är Hojjat också konstnär och designer som gärna utövar Yoga. Hans livsfilosofi är att denna kombination av kompetenser kan ge mer frid i hjärna och själ för andra människor.

Anna Rosén

Anna är friskvårdsterapeut och massör och jobbar även med coachande samtal, healing och helande massage. Hon kan ge dig allt ifrån en djupgående till en lugn avslappnande behandling som släpper på spänningar och blockeringar i din kropp. Med närvaro, lugn och trygghet skapar Anna i det coachande samtalet utrymme för dig att våga titta djupare in i dig själv och komma närmare ditt hjärta och din inre längtan. Hon har mycket erfarenhet inom stress och utmattning.

Personlig utveckling, träning, dans, naturen, vänner och familj ligger henne varmt om hjärtat och något hon gillar att sysselsätta sig med på sin fritid!

Åsa Blomberg

Åsa är certifierad massageterapeut och i grunden leg. sjuksköterska. Hon har lång erfarenhet av behandlande massage såsom klassisk massage, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och nervbanemassage. Hon vill nu komplitera sina kunskaper och lära sig mer inom skönhet och hälsa.

På fritiden tränar gärna Åsa och hon jobbar även som vattengymnastikinstruktör. Familj, vänner, djur och natur är också en viktig del av fritiden.

Frida Sandin

Frida är folkhälsovetare som på senare år utbildat sig till friskvårdsmassör, SPA-terapeut och kostrådgivare. Hon har också specialiserat sig inom socker och sockerberoende och har behörighet i SUGAR (ett diagnostiskt verktyg för att utreda om klienten har ett sockerberoende). Hon föreläser även i ämnet, vilket är hennes stora passion i livet.
På den fritid som blir kvar umgås hon gärna med människor, är vice ordförande i Företagarna och umgås med familjen. Fridas livsfilosofi är att allt går att lösa, och att livet ska levas, inte ätas.

 

Moa Eriksson

Moa är praktikant på torsdagar och fredagar och läser till Stylist på Anders Ljungstedts gymnasium. Hon finns även tillgänglig varannan helg numera.  Hon gör lashlift, ansiktsbehandlingar vaxning och frans/brynfärg. Allt eftersom hon lär nytt lägger vi till behandlingar. 

På fritiden gillar hon att sminka och styla människor, spela fotboll, rida, vara med kompisar & familj och jag jobbar även som funktionär på speedway som är en av mina favoritsporter.

Alicia Hagström

Alicia jobbar som stylist hos oss och gör främst Lashlift, frans/brynfärg och vaxning. Hon erbjuder även fotvård ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar.