Maria Nordeman

Maria är VD och ägare av Solbackens Helhetshälsa. Hon är SPA-terapeut och massör. Hon är även kulturvetare, tandsköterska och yogalärare. Hon erbjuder massage, lymfmassage, spamassage, aromamassage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och frans- och brynfärg.

Ann Karlsson

Ann är certifierad massageterapeut. Hon är också utbildad i Lotorpsmetoden.

På fritiden ägnar hon mycket tid till familjen.

Elin Köhl

Elin är SPA-terapeut och stylist. Hon gör lashlift, frans och brynfärg, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandling, hot stonemassage, spamassage och  aromamassage. På fritiden umgås Elin gärna med sin häst.

Emellie Petersson

Emellie är certifierad massageterapeut och kostrådgivare. Hon brinner för helhetshälsa, kost och träning. Emellie är även utbildad fotograf.

 

 

Hojjat Erfani

Hojjat är utbildad Ayurvedisk Panchakarma terapeut i Indien med 5 års erfaranhet. Han jobbar lite annorlunda med massage med varma oljor. I den Ayurvediska massagen använder han tekniker för att minska spänningar, smärta, migrän. Denna massageform används med fördel för att hjälpa sinne, kropp, hud och immunförsvar. Han är även Lymfmassör.

Annars är Hojjat också konstnär och designer som gärna utövar Yoga. Hans livsfilosofi är att denna kombination av kompetenser kan ge mer frid i hjärna och själ för andra människor.

Anna Rosén

Anna är friskvårdsterapeut och massör och jobbar även med coachande samtal, healing och helande massage. Hon kan ge dig allt ifrån en djupgående till en lugn avslappnande behandling som släpper på spänningar och blockeringar i din kropp. Med närvaro, lugn och trygghet skapar Anna i det coachande samtalet utrymme för dig att våga titta djupare in i dig själv och komma närmare ditt hjärta och din inre längtan. Hon har mycket erfarenhet inom stress och utmattning.

Personlig utveckling, träning, dans, naturen, vänner och familj ligger henne varmt om hjärtat och något hon gillar att sysselsätta sig med på sin fritid!

Åsa Blomberg

 

Åsa är certifierad massageterapeut och i grunden leg. sjuksköterska. Hon har lång erfarenhet av behandlande massage såsom klassisk massage, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och nervbanemassage. Hon vill nu komplitera sina kunskaper och lära sig mer inom skönhet och hälsa.

På fritiden tränar gärna Åsa och hon jobbar även som vattengymnastikinstruktör. Familj, vänner, djur och natur är också en viktig del av fritiden.

Solbackens helhetshälsa erbjudande massage ekologiskt linköping hjulsbro nyanställd rabatt

Cecilia (Cicci) Johansson

Cicci är certifierad massageterapeut och erbjuder klassisk massage, behandlande massage och barnmassage.

 

 

Tuva Vincent

Tuva är lärling från Stylistprogrammet på Praktiska Gymnasiet.  Hon gör ansiktsbehandlingar och frans/brynfärg. Allt eftersom hon lär nytt lägger vi till behandlingar. 

 

Moa Eriksson

Moa jobbar som stylist hos oss och gör främst Lashlift, frans/brynfärg och vaxning. Hon erbjuder även fotvård ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. 
På fritiden gillar hon att sminka och styla människor, spela fotboll, rida, vara med kompisar & familj och jag jobbar även som funktionär på speedway som är en av mina favoritsporter.