Frida SandinVD och ägare av salongen. Frida är folkhälsovetare som på senare år utbildat sig till friskvårdsmassör, SPA-terapeut och kostrådgivare. Hon har också specialiserat sig inom socker och sockerberoende och har behörighet i SUGAR (ett diagnostiskt verktyg för att utreda om klienten har ett sockerberoende). Hon föreläser även i ämnet, vilket är hennes stora passion i livet.

På den fritid som blir kvar umgås hon gärna med människor, är vice ordförande i Företagarna och umgås med familjen.

jorgenJörgen SandinJörgen är lärare på universitetet och certifierad coach som hjälper till i verksamheten med sockerberoende vid behov.

På fritiden tränar Jörgen gärna kampsport och påtar i trädgården.

Anna PetterssonAnna är certifierad massör med specialisering inom andningsmassage. Denna behandling är väldigt bra vid astma eller när man behöver få igång andningen lite bättre.

På fritiden umgås Anna mycket med hästar och har som dröm att bli hästmassör i framtiden.

Caroline BerggrenSalongschef! Caroline är certifierad massör och utbildad på laser. Hon erbjuder även vaxning, bryn/fransfärg och ansiktsbehandlingar.

På fritiden gillar Carro att träna och umgås med familj och vänner. Hundar är också ett stort intresse.

Sebastian MicuSebastian har blivit fascinerad sedan barndom av Asiens kultur och tradition. Han har därför studerat Kinesiska på Inre Skolor i form av Taijiquan/Qigong samt Japanska på Ninjutsu 1998. Han upptäckte också den terapeutiska sidan av de traditionella kamparterna och började praktisera Reiki för 10 år sedan för att bättre förstå spirituella aspekter av människan. För att kunna använda sina kunskaper i  terapeutiskt syfte är han även utbildad massör. Sebastian använder mina samlande kunskaper från olika områden för att hjälpa kunderna på det bästa sätt.
Ingegerd PerssonIngegerd arbetar idag som förskolelärare. Just nu testar hon sina vingar genom att ha läst till friskvårdsmassör och arbetar hos oss varannan söndag.

På fritiden umgås Ingegerd med vänner och tar hand om familjen. I framtiden kanske Ingegerd kommer att satsa mer på ett yrke inom hälsa.

Åsa Blomberg

Åsa är diplomerad massageterapeut och i grunden leg. sjuksköterska. Hon har lång erfarenhet av behandlande massage såsom klassisk massage, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och nervbanemassage. Hon vill nu komplitera sina kunskaper och lära sig mer inom skönhet och hälsa.På fritiden tränar gärna Åsa och hon jobbar även som vattengymnastikinstruktör. Familj, vänner, djur och natur är också en viktig del av fritiden.

Linnea ÖhmanLinnéa är certifierad massageterapeut med kunden i fokus. Hon brinner för helhetshälsa, kost och träning och vill gärna läsa vidare inom ämnet. Linnéa är även utbildad i andningsmassage via Lotorpsmetoden.

På fritiden gillar hon att vara ute i naturen, träna, teckna, umgås med familj och vänner samt att läsa.

Annabella Alsamare

Utbildad ekologisk hudterapeut och lymfmassör,.
Att analysera kundens behov och sedan verka för att uppnå önskat resultat är något som motiverar Annabella att arbeta hårt.
I framtiden vill hon fortsätta att lära sig nytt inom skönhet och hälsa.

På fritiden gillar Annabella att träna, läsa  och umgås med vänner .

Moa Eriksson

Moa är praktikant på onsdagar och går 2:a året till Stylist på Anders Ljungstedts gymnasium. Hon gör ansiktsbehandlingar och frans/brynfärg. Allt eftersom hon lär nytt lägger vi till behandlingar. Du hittar dem under elevbehandlingar.

På fritiden gillar hon att sminka och styla människor, spela fotboll, rida, vara med kompisar & familj och jag jobbar även som funktionär på speedway som är en av mina favoritsporter.

Charlotte Schön Poulsen – Happy Charlotte

Charlotte från Happy Charlotte huserar hos oss några dagar i veckan. Hon är utbildad kostrådgivare och livsstilskonsult. Hon erbjuder tjänster som kostrådgivning , matplan, lär dig handla bra mat mm. Hon har även näringstester och tester för intoleranser. Hon kan därmed hjälpa dig att lägga ditt hälsopussel när det behövs.

På fritiden tycker Charlotte om att umgås med familj och vänner.

Lena Nordlander

Hos Lena Nordlander kan du få hjälp med en skada, eller om du behöver råd och konkret hjälp av gäller träning och kost.  Hon kommer att vara hos oss måndagar och tisdagar. Lena är en legitimerad fysioterapeut som jobbar med Fysioterapi och hälsoutveckling kombinerat.

Lena är en fd professionell volleybollspelare och har därigenom med sig mycket erfarenhet från träning och rehabilitering. Hon är vidareutbildad inom kost, näring, idrottsnutrition och hälsa och är även diplomerad hälsoprofilbedömare.

På sin fritid är hon allra helst med sin familj, gärna utomhus, och utför någon aktivitet.

Kristove Sanchez Rueda

Känner du att du på något sätt sitter fast i livet med små eller stora saker? Detta hjälper gärna Kristove dig med! Det finns stora möjligheter att komma vidare ur det. Vad som ofta krävs är att bryta mönster och det är inte alltid så lätt att bara göra. Behandlingen kommer inte att gräva i gammalt, däremot kommer vi att jobba med medvetenhet kring det gamla och då kunna skala av – vilket är en stor skillnad. Beroende på vad du vill och behöver så kan det vara en blandning av applicerad kvantfysik (otroligt effektivt sätt att skala av gammalt), coaching, NLP, intuition mm.

På fritiden gillar Kristove att utveckla sig själv, och att umgås med familj och vänner.