Frida Sandin

VD och ägare av salongen. Frida är folkhälsovetare som på senare år utbildat sig till friskvårdsmassör, SPA-terapeut och kostrådgivare. Hon har också specialiserat sig inom socker och sockerberoende och har behörighet i SUGAR (ett diagnostiskt verktyg för att utreda om klienten har ett sockerberoende). Hon föreläser även i ämnet, vilket är hennes stora passion i livet.

På den fritid som blir kvar umgås hon gärna med människor, är vice ordförande i Företagarna och umgås med familjen. Fridas livsfilosofi är att allt går att lösa, och att livet ska levas, inte ätas. 

Ann Karlsson

Ann är salongschef och är certifierad massageterapeut. Hon ser till att allt flyter på i salongen och att du som kund ska bli så nöjd som bara är möjligt. 

På fritiden ägnar hon mycket tid till familjen.

Elin Köhl

Elin är SPA-terapeut och gör ansiktsbehandling, kroppsbehandling, hot stone och avslappningsmassage samt frans och brynfärg. På fritiden umgås Elin gärna med sin häst.

Emellie Petersson

Emellie är certifierad massageterapeut med kunden i fokus. Hon brinner för helhetshälsa, kost och träning. Emellie är även utbildad fotograf.

 

Maria Nordeman

Maria är SPA-terapeut och massör. Hon erbjuder massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och frans och brynfärg.

På fritiden umgås hon gärna med familjen.

Hojjat Erfani

Hojjat är utbildad Ayurvedisk Panchakarma terapeut i Indien med 5 års erfaranhet. Han jobbar lite annorlunda med massage med varma oljor. I den Ayurvediska massagen använder han tekniker för att minska spänningar, smärta, migrän. Denna massageform används med fördel för att hjälpa sinne, kropp, hud och immunförsvar. Han är även Lymfmassör.

Annars är Hojjat också konstnär och designer som gärna utövar Yoga. Hans livsfilosofi är att denna kombination av kompetenser kan ge mer frid i hjärna och själ för andra människor.

Anna Rosén

Anna är friskvårdsterapeut och massör och jobbar även med coachande samtal, healing och helande massage. Hon kan ge dig allt ifrån en djupgående till en lugn avslappnande behandling som släpper på spänningar och blockeringar i din kropp. Med närvaro, lugn och trygghet skapar Anna i det coachande samtalet utrymme för dig att våga titta djupare in i dig själv och komma närmare ditt hjärta och din inre längtan. Hon har mycket erfarenhet inom stress och utmattning.

Personlig utveckling, träning, dans, naturen, vänner och familj ligger henne varmt om hjärtat och något hon gillar att sysselsätta sig med på sin fritid!

Åsa Blomberg

 

Åsa är diplomerad massageterapeut och i grunden leg. sjuksköterska. Hon har lång erfarenhet av behandlande massage såsom klassisk massage, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och nervbanemassage. Hon vill nu komplitera sina kunskaper och lära sig mer inom skönhet och hälsa.

På fritiden tränar gärna Åsa och hon jobbar även som vattengymnastikinstruktör. Familj, vänner, djur och natur är också en viktig del av fritiden.

Caroline Berggren

 Caroline är certifierad massör och utbildad på laser. Hon erbjuder även vaxning, bryn/fransfärg och ansiktsbehandlingar. Hon bor numera i Småland och jobbar hos oss under vissa helger.

På fritiden gillar Carro att träna och umgås med familj och vänner. Hundar är också ett stort intresse.

Ingegerd Persson

Ingegerd arbetar till vardags som förskolelärare. Som krydda i arbetslivet har hon utbildat sig till friskvårdsmassör och arbetar hos oss varannan söndag.

På fritiden umgås Ingegerd med vänner och tar hand om familjen. I framtiden kanske Ingegerd kommer att satsa mer på ett yrke inom hälsa.

Moa Eriksson

Moa är praktikant på onsdagar och läser till Stylist på Anders Ljungstedts gymnasium. Hon finns även tillgänglig varannan helg numera.  Hon gör lashlift, ansiktsbehandlingar och frans/brynfärg. Allt eftersom hon lär nytt lägger vi till behandlingar. 

På fritiden gillar hon att sminka och styla människor, spela fotboll, rida, vara med kompisar & familj och jag jobbar även som funktionär på speedway som är en av mina favoritsporter.

Alicia Hagström

Alicia jobbar som stylist hos oss och gör främst Lashlift, frans/brynfärg och vaxning. Hon erbjuder även fotvård och kroppsbehandlingar.

 

Charlotte Schön Poulsen – Happy Charlotte

 

Charlotte från Happy Charlotte huserar hos oss några dagar i veckan. Hon är utbildad kostrådgivare och livsstilskonsult. Hon erbjuder tjänster som kostrådgivning , matplan, lär dig handla bra mat mm. Hon har även näringstester och tester för intoleranser. Hon kan därmed hjälpa dig att lägga ditt hälsopussel när det behövs.

På fritiden tycker Charlotte om att umgås med familj och vänner.

Kristove Sanchez Rueda – KID

 

Känner du att du på något sätt sitter fast i livet med små eller stora saker? Detta hjälper gärna Kristove dig med! Det finns stora möjligheter att komma vidare ur det. Vad som ofta krävs är att bryta mönster och det är inte alltid så lätt att bara göra. Behandlingen kommer inte att gräva i gammalt, däremot kommer vi att jobba med medvetenhet kring det gamla och då kunna skala av – vilket är en stor skillnad. Beroende på vad du vill och behöver så kan det vara en blandning av applicerad kvantfysik (otroligt effektivt sätt att skala av gammalt), coaching, NLP, intuition mm. Du hittar Kristove på www.kristove.se

På fritiden gillar Kristove att utveckla sig själv, och att umgås med familj och vänner.