Månadens produkt och behandling – April

posted in: Nyheter, Okategoriserade | 0

Månadens behandling – Ansiktsbehandling – med 20% rabatt

Varmt till kallt och kallt till varmt igen. Upplever du just nu att ansiktet reagerat på detta och kanske stramar mer än vanligt eller att du har fått mer finnar? Då passar det extra bra med ett kanonpris på ansiktsbehandling. Få en avkopplande stund medan vi rengör ditt ansikte på djupet med rena produkter utan kemikalier och konstgjorda tillsatser och avslutar självklart med att återfukta det. Eftersom produkterna är skonsamma passar denna behandling för alla, även den allra känsligaste. Gäller alla ansiktsbehandlingar under april. Du kan även köpa ett presentkort för detta pris, gäller under 2017.

 

Månadens produkt – Rengöringsmjölk – med 20% rabatt
Vet ni vad era produkter till ansikte och kropp innehåller? Oftast är dessa fullproppade med billigt framställda ingredienser som varken är bra för dig eller naturen. Nu kan du uppdatera badrumsskåpet med en mild och skonsam rengöringsmjölk för alla hudtyper från Scandinavian Herbs. Denna är en ren produkt utan kemikalier eller andra syntetiska tillsatser. Den är istället baserat på örter och oljor som lämnar ett mjukgörande och skyddande skikt på huden.
Innehåller bland annat blåklint, romersk kamomill & rödmalva som är inflammationshämmande, lugnande, återfuktande och dessutom har en sammandragande effekt på huden.
Just nu 232 kr
Ord: 292 kr

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.