Naturligt mygg och fästingmedel!

posted in: Nyheter, Okategoriserade, Övrigt | 0

Ni har väl inte missat Våroljan!

Våroljan är en riktig multiprodukt. Den går att använda i massage eller som kroppsolja.  När den används före och efter solning så bygger den delvis upp pigmentet i huden och ger naturligt solskydd, men ger också en jämnare solbränna som varar längre. Den är också suveränt bra för att hålla de besvärliga myggen och fästingarna borta. Använd som kroppsolja så har du alltså skydd mot soleld, mygg OCH fästingar. Fungerar även bra på djur som ett fästingmedel utan kemikalier.

Produkten innehåller bara naturliga ingredienser utan syntetiska tillsatser.

Läs mer här


Innehåller bl.a Mandelolja som kan minska solbränd hud samt stärka sitt naturliga skydd mot solen och klimatet. Huden kan bli jämnare och slätare och kan också minska uppkomsten av hudbristningar vid t.ex. graviditet.
Jojobaolja som mjukgör och skyddar huden, innehåller naturligt spf 4 och är antibaktriell. Den passar irriterad och känslig hy, samt bra på eksem och liknande. Lavendel som varken mygg eller fästingar gillar.

Finns att köpa i webbshoppen eller på plats i Brovillan, vårdgårdsvägen 135.
Butikens öppettider är måndagar och tisdagar 16.00-18.00. Även andra dagar om personal finns på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.