Samarbete med Medborgarskolan

posted in: Nyheter | 0

Under hösten samarbetar vi med Medborgarskolan genom att hålla föreläsningar och kurser i deras lokaler. HappyCharlotte kommer även hålla matlagningskurs med fokus på ren mat utan gluten och socker.

Frida Sandin föreläser om sockrets inverkan på kroppen och ger dig en förståelse varför du mår bättre av att låta bli. Tillsammans med Charlotte Schön Poulsen håller hon även en kvällskurs under 3 tillfällen där du grundligt får lära dig vad som händer i kroppen när du äter mat som vi inte är byggda för, hur du kan hjälpa dig själv genom att andas rätt och hur du kan hantera ett eventuellt sockerberoende hos dig själv eller dina kära.

Du kan läsa mer och boka din plats här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *