Månadens Produkt Oktober – Schampo

posted in: Nyheter, Okategoriserade | 0

Känns ditt hår trött, slitet och torrt efter bad och sol. Scandinavian herbs schampo är effektiva och irriterar inte hårbotten. Det finns 3 olika schampon:

Schampo med örter – för normalt till fett hår. Örterna ger en naturlig balans och skyddar hår och hårbotten.
Schampo med havsalg – för normalt till torrt och skadat hår. Milt schampo som neutraliserar balansen på ett torrt och skadat hår.
Barnschampo – Extra milt för barn och den känsliga. Funkar även till husdjur.

Just nu

140:-

Ord: 176kr

Fick nyligen detta från en kund:

 

Hej Frida!

Så här tycker jag om schampot!

Jag har testat runt 40 olika schampon under Även varav en del var rekommenderade från frisörer, en del var ekologiska från olika märken och affärer, men inget har funkat för min känsliga hårbotten. Jag har testat inpackningar av alla möjliga slag: köpta, hemmagjorda med avokado, olja och ägg och försökt ta hand om min hårbotten. Jag har testat att tvätta håret ofta (flera dagar i veckan) och sällan (en gång var tionde dag), men inget har fungerat. Min hårbotten har under flera år varit torr och huden har lossnat i stora och små flagor och det har kliat så mycket att jag har gått upp på natten och lagt i olja/kräm/aloevera/tea tree-olja m.m. Äntligen har jag hittat något som fungerar och det vill jag dela med mig till alla som har eller har haft liknande problem som jag! Scandinavian Herbs schampo med örter. Sedan jag började använda det har min hårbotten känts lugn och återfuktad. Den kliar inte längre och huden lossnar inte. Dessa effekter uppstod redan efter första användningen! Som en bonus så känns mitt hår tjockare också!

// Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *