Kristove flyttar in – julerbjudande

posted in: Nyheter | 0

Just nu får du jul- och nyårsrabatt med 20% på de bokningar som görs innan 31/12. Så varför inte ge en julklapp med en upplevelse till någon du bryr dig om och som behöver det. Eller vill du själv att nyårslöftet ska bli mer än ett ouppfyllt löfte? Varmt välkommen att lägga upp en plan för ditt löfte hos K Inside Development.

Känner du att du på något sätt sitter fast i livet med små eller stora saker? 

Det finns stora möjligheter att komma vidare ur det. Vad som ofta krävs är att bryta mönster och det är inte alltid så lätt att bara göra. 

Ett sätt är då att använda olika verktyg för att förändra det du vill förändra, och vill du inte förändra men ändå bör göra det så finns också verktyg för att skapa motivationen som krävs.
En stor mängd av de verktyg vi använder är väldigt enkla men effektiva och en stor del i våra möten blir då att lära dig de verktyg du behöver så du själv kan använda dem i din vardag. Detta för att du själv sakta och säkert ska få till en varaktig förändring. 

Vi kommer inte att gräva i gammalt, däremot kommer vi att jobba med medvetenhet kring det gamla och då kunna skala av – vilket är en stor skillnad.
Beroende på vad du vill och behöver så kan det vara en blandning av applicerad kvantfysik (otroligt effektivt sätt att skala av gammalt), coaching, NLP, intuition mm.

Vill du skapa förändring i ditt liv så kan du förändra. Ofta fastnar vi i hur, och det är här det finns en mängd med enkla och effektiva verktyg.

 

Boka Kristove här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.