Vill du utbilda dig inom hälsa?

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

Jag har glädjen att berätta att vi samarbetar med Anna Hallén vilket innebär att vi har möjlighet att ge er rabatt på hennes utbildningar.

Hon har utbildningar till dig som vill lära dig mer eller arbeta med hälsa, stress,  mage/tarm, stabil viktminskning mm. Att hitta livskvalitet helt enkelt. Jag har gått Licensierad livsstilskonsult hos Anna, och det är den bästa utbildning jag någonsin gått. 

Hon är en duktig pedagog, och har en kunskap som får en att önska att det gick att överföra den via ett USB-minne in i min egen hjärna 😉 Hennes kunskap är alltid färsk, och jag gillar hennes sätt att inte ha prestige, vilket innebär att om hon har fel i nåt så rättar hon det, utan att försöka lägga locket på (som jag upplever att många gör). Jag har stort förtroende för Anna och rekommenderar verkligen hennes utbildningar.

Maila mig om du vill gå någon av hennes utbildningar så får du en rabattkod med 10% rabatt, solbackens@solbackens.com

Bästa hälsningar Frida

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.