Månadens behandling och produkt

posted in: Nyheter, Okategoriserade | 0

Så har juni-månad anlänt och det betyder ny månadens behandling och produkt.

Juni är månaden där man kanske solar och badar lite extra och då är det skönt att slippa make-up med b.la. maskarakladd. Passa på att boka en fransfärgning så får du brynfärgning på köpet. Vi plockar även brynen i mån av tid.

Månadens produkt är mirakelkrämen. Denna produkt har många användningsområden. Går använda som ansiktskräm. Lite lättare i konsistensen så passar perfekt under sommarmånaderna då man vill ha en lättare ansiktskräm. Eftersom produkten innehåller mycket aloe vera passar den perfekt på acnehud, som behövs läkas och lugnas. Toppenbra för solsvedd hud, även där tack vare aloe veran. En riktig multiprodukt helt enkelt. Går att köpa i vår webshop eller i butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.