Utförsäljning av utvalda produkter

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

Nu tömmer vi lagret på ett gäng av våra produkter. De flesta har vi bara köpt på oss för mycket av och har satt varierande rabattsatser på, och några har kort datum. Det framgår av rubriken.

Våra rena produkter är fantastiska men eftersom de nu är rena och utan tillsatser så är hållbarheten sämre. Vi har ett gäng favoriter som vi har lager på, där datumet börjar närma sig. De funkar dock utmärkt ändå. Du känner tydligt på lukten när produkten är obrukbar och det är vanligtvis ett bra tag efter utgångsdatum.Vi har satt ner dessa med halva priset. Passa på att fynda i webshopen!

En av dessa produkter är Barnmassageolja, som är underbar till sömnbesvär. Dessutom härjar lössen just nu, och där är den toppen!

Oljan ger dig en härlig samhörighet med barnet samtidigt som ditt barn blir avslappnat vid massagen.
Innehåller bl.a lavendel, vilket är bra vid hårlöss-tider eftersom lössen inte gillar lavendel.

Lusmedel är både starka för huden och gör ofta lössen resistenta. Vårt alternativ är skonsamt och vi har goda erfarenheter av denna, löss avskyr nämligen lavendel.

Förebyggande: Smörj runt hårfästet varje morgon, tvätta gärna håret med barnschampo som också innehåller lavendel.

Som behandling: Luskamma, dränk håret och hårbotten i barnmassageolja, låt sitta i under natten. Tvätta på morgonen och luskamma igen. Upprepa tills lössen är borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *