Du vet väl att vi har en fysioterapeut hos oss?

posted in: Nyheter | 0
Hos Lena Nordlander kan du få hjälp med en skada, eller om du behöver råd och konkret hjälp av gäller träning och kost. Hon finns med dig på resan så långt du behöver. Hon kommer att vara hos oss måndagar och tisdagar. Ett perfekt komplement till vår verksamhet!

Lena är en legitimerad fysioterapeut som jobbar med Fysioterapi och hälsoutveckling kombinerat.

Lena är en fd professionell volleybollspelare och har därigenom med sig mycket erfarenhet från träning och rehabilitering. Hon är vidareutbildad inom kost, näring, idrottsnutrition och hälsa och är även diplomerad hälsoprofilbedömare.

Hon är engagerad och närvarande med sina kunder och jobbar med täta uppföljningar, antingen via fysiska träffar eller via videosamtal.

På sin fritid är hon allra helst med sin familj, gärna utomhus, och utför någon aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *