Kostnadsfri makeup från vår elev Moa

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

Smink kan bli alldeles för mycket och spacklat tycker många. Men superenkelt att få riktigt fint resultat om du bara vet hur du ska göra. Smink ska förhöja din skönhet, inte förändra det du har. Hos Solbackens får du testa makeup från Maria Åkerberg. Vi har valt detta för att de är ekologiskt och rent eftersom vi tycker det är viktigt att ta hand om huden. Används även av TV4, eftersom det sitter så bra.

Moa läser till Stylist och är elev hos oss från Anders Ljungstedt gymnasie på onsdagar. Hon är riktigt duktig på makeup. Just nu erbjuder vi dig en gratis sminkning för att testa dessa fantastiska produkter men också få konkreta tips på hur du lägger en enkel makeup. Du bokar din behandling här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *