Månadens Behandling och Produkt April

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

En ny månad betyder en ny förmån!

April med sitt skiftande humör kan utmana huden ganska rejält – från kallt till varmt till fuktigt och torrt. Vi vistas mer utomhus i solsken men skruvar upp värmen inomhus när det helt plötsligt blir busväder igen.

Så vi tänkte oss att ni ska få unna er riktigt härliga ansiktsbehandlingar till ett riktigt bra pris!

Se hela hennes utbud här (klicka här) och välj Andrea.

Missa heller inte alla våra produktnyheter! Vi har fått in Maria Åkerbergs härliga ekoprodukter i stora lass samt en del färdiga kit som gör det enkelt för dig att starta med en helt ren hudvårdsrutin, eller boosta med fuktgivande kurer eller varför inte få bukt på orenheter inför studenten?

Kom för bi salongen eller bokas gratis shoppingtid med oss (klicka här).

Glöm inte bort att säga Hej till oss på Instagram och Facebook.

Vi ses på Solbackens <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.