Nu har vi kurs i DYI ekologisk hudvård

posted in: Nyheter | 0

Nu ska Andrea ha sin populära hudvårdskurs även hos oss!

I den här kursen skapar vi egna ekologiska hud- och kroppsvårdsprodukter. Vi jobbar med näringsrika, hudvårdseffektiva råvaror från växtriket som i sin tur är förnyelsebara samt biologiskt nedbrytbara. Du lär om rena, ekologiska råvaror och vilken påverkan de har på huden samt hur man sätter ihop olika råvaror till en bra slutprodukt som passar just din hudtyp. Genom att göra egna produkter har du full kontroll över vad din produkt kommer att innehålla och kan därför enkelt ta bort onödiga tillsatser, allergener eller gifter.

Låter det som något för dig? Läs mer och boka din kurs HÄR
Datum: 21 maj 2019
Tid: 18:00-21:00
Plats: Uvebergsvägen, 13
58931 Linköping
Pris: 695:-
OBS! Begränsat antal platser!
Lätt fika, alla 6 produkter vi skapar samt ett kompendium ingår i kursavgiften

“Att använda rätt produkter leder till en friskare hud som behöver mindre hudvårdsprodukter och är bra för dig, världen och din plånbok! Det här kan bli en rolig väg till ökat välmående och kanske en nyfunnen hobby!”

Har du frågor? Här av dig till Andrea på 0702361497 eller andrea@solbackens.com

Välkomna!

Andrea, vår kursledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.