Testa Lymf och Ayurvedisk massage med 20% rabatt i sommar

posted in: Nyheter | 0

I sommar har du en unik chans att testa Lymfmassage och Ayurvedisk massage till rabatterat pris. Annorlunda och mycket intressanta massageformer som ofta hjälper till vid specifika problem och som dessutom är underbart avslappnande.

Läs mer under boka.

Lymf
massage

90 min
kr895
kr 716

  • Några exempel där lymfmassage kan hjälpa: Svullnader, Krypningar i benen Trötthet/sömnsvårigheter, Problem att gå ner i vikt, Dåligt immunförsvar (blir lätt sjuk), Värk i kroppen, Om du känner dig stressad och orolig.

Boka

Ayurvedisk massage

90 min
kr895
kr 716

  • Ayurvedisk massage är ett urgammalt sätt att rena och föryngra kroppen. Massagen görs med varma oljor med olika örter beroende på ditt behov. Detta förbättrar din cirkulation, hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och ger vila åt kropp och sinne.

Boka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *