Lär dig göra egna hudvårdsprodukter

posted in: Nyheter | 2

Sista chansen! Andrea leder oss igenom en utbildning i hur du gör din egen hudvård från skafferiet på tisdag.

I den här kursen jobbar vi med näringsrika, hudvårdseffektiva råvaror från växtriket som i sin tur är förnyelsebara samt biologiskt nedbrytbara. Du lär om rena, ekologiska råvaror och vilken påverkan de har på huden samt hur man sätter ihop olika råvaror till en bra slutprodukt som passar just din hudtyp. 

Genom att göra egna produkter har du full kontroll över vad din produkt kommer att innehålla och kan därför enkelt ta bort onödiga tillsatser, allergener eller gifter.

Att använda rätt produkter leder till en friskare hud som behöver mindre hudvårdsprodukter och är bra för dig, världen och din plånbok! Det här kan bli en rolig väg till ökat välmående och kanske en nyfunnen hobby!
NÄR
Tisdag 3:e september 2019

VAR
Solbackens Helhetshälsa SPA
Uvebergsvägen, 13
58931 Linköping

UPPLÄGG
Vi tillverkar sammanlagt 6 hudvårdsprodukter som du tar med dig hem:
-Ansiktsrengöring
-Ansiktsvatten
-Ansiktsmask
-Kroppstvätt
-Kroppsskrubb
-Kroppsolja (som dessutom kan användas som ansiktsserum)

Vi bjuder på enkel förtäring under kvällen.

MÅL
Att förse dig med kunskap så att du själv kan kombinera ihop effektiva produkter samt hur du kan använda dessa få produkter till många användningsområden. 

KURSLEDARE
Andrea Endres ekologisk hudvårdsterapeut här på Solbackens och ekologisk kost- och näringsrådgivare som har sedan 2004 arbetat med ekologisk hudvård och haft kurser inom detta:

För 15 år sedan upptäckte jag skräcken med konventionella hudvårdsprodukter. Så otroligt många hälsofarliga och miljöförstörande ämnen som är gömda i så välanvända och självklara produkter vi smörjer, baddar och sprejar oss med dagligen. För alla dessa år väcktes också min nyfikenhet för det rena, det friska, för naturen och dess oändliga förmåga att ge oss kraft, öka vårt välmående och skönhet samt hela oss inifrån och utifrån.

KOSTNAD
695:- Kursmaterial samt ett kurskompendium ingår.

Du bokar din plats här:

2 Responses

  1. Ann-Marie Rehnström

    Läste om de här kursen nu. Låter jätteintressant. Kommer det att gå någon mer?

    • Frida Sandin

      Hej! Inte som det ser ut idag. Men om du vill ha vårt nyhetsbrev så kommer informationen komma ut om det blir aktuellt 🙂 Mvh Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.