Online Kostrådgivning

posted in: Nyheter | 0

Nu har vi en ny och spännande kostrådgivningstjänst! Andrea kommer från och med nu erbjuda online kostrådgivning för dig som är intressead av en mer växtbaserad / vegansk kost.

Tjänsten hittar du under rubriken “Online” och heter Kostrådgivning Växtbaserad / Vegansk. Det är mer än bara rådgivning då Andrea också implementerar coaching som tillvägagångssätt så att ni hittar bästa sättet för just dig.

Under December 2019 och januari 2020 erbjuder vi denna tjänst till halva priset!

Kostrågivning växtbaserad /vegansk kost
Du har hört om alla fördelar med en växtbaserad kost kring miljö, hälsa, etik, viknedgång, anti-aging, hudbesvär, mer energi, ork och lust? Men du är fortfarande osäker kring många aspekter? Du vet inte hur du ska börja, vad du ska handla eller tänka på?

Vårt arbete tillsammans handlar inte om att följa ett kostschema, väga din mat eller räkna kalorier för resten av ditt liv. Istället skapar vi en förståelse kring val av råvaror, rutiner och syn på kostens roll som gynnar din hälsa, ökar din energi och hjälper dig till en sund och balanserad vikt. Vi fokuserar på ett sunt intuitivt förhållandesätt till din kost. Mitt mål med vårt samarbete är att skapa varande, görbara och livslånga förändingar som du kan implementera omgående och som passar dig och dina behov och möjligheter genom coaching som tillvägagångssätt. Du står i fokus.

Vi jobbar tillsammans via Zoom, helt online vilket ger dig direkt och enkel tillgång till din personliga kostrådgivare.

Början till resten av ditt liv
För en hållbar förändring så krävs det handlingskraft, motivation och vilja från din sida. Det här är din investing i din framtid. Jag lovar dig min fulla uppmärksamhet, kapacitet och kunskap. Jag anser det är grundförutsättningarna för ett lyckat gemensamt förändringsarbete som du kommer profitera av resten av ditt liv.

Vi kommer ha tre möten
Inför första mötet fyller du in ett formulär samt göra en kostregistrering som ska ge mig en överblick över var du befinner dig just nu. På så sätt kan vi mer effektivt utnyttja vår samtalstid tillsammans. Du kommer hitta länken till formuläret i bokningsbekräftelsen.

1a möte: på 90min kommer vi utforska dina mål samt skapa en förändringsstege specifikt anpassad till dig och dina behov. Vi tittar på produkter, råvaror och dina vanor kring kost.

2a möte: Efter två veckor återkopplar vi för eventuella justeringar.

3e möte: Fyra veckor efter vårt första möte har vi vårt slutliga utvärderande samtal.

Under månaden vi jobbar tillsammans, kan du nå mig via WhatsApp om du har frågor och funderingar.

Redan Hippokrates sa: “Låt maten vara din medicin, och medicinen kommer vara din mat.”
Att äta – något så regelbundet vi gör varje dag, flera gånger om dagen är vårt kraftfullaste verktyg till förändring av vår hälsa och välmående. Ett verktyg vi har en direkt tillgång till. Vi kasnke bara behöver hjälp att se hur vi kan använda det på bästa sätt.

Har du frågor kan du redan nu höra av dig till mig via WhatsApp eller mail:
+46702361497
andrea@andreaendres.me
Boka Kostrådgivning Växtbaserad / Vegansk här (välj Andrea).

Jag ser verkligen fram emot att tillsammans skapa varande förändring!
Bästa hälsningar, Andrea på Solbackens

Läs mer om vår andra onlinetjänst Holistisk Hudanalys här.

Sökord: Vegansk Kostrådgivning, Ekologisk Kostrådgivning, Online Kostrådgivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.