Yoga på Solbackens Helhetshälsa?

Nu undersöker vi intresset för att starta 1-2 yogagrupper i slutet av april. Yogan kommer att vara i Brovillan. Jag tänker mig till att börja med 5 gånger på tisdagskvällar och 5 gånger på dagtid (veckodag ej bestämt).

På kvällstid kommer det att vara Seasonal yoga på medelnivå och på dagtid en mjuk Hathayoga på basnivå. Men båda yogagrupperna passar både vana och nybörjare.

Seasonal yoga är en mjukt flödande hathayga där asanas och klassupplägg ändras i takt med årstiderna. Yogan väver även in den traditionella kinesiska medicinen och det förekommer Qigongövningar. Asanas är anpassade en aning för att stimulera akupressurpunkter, meridianer och energikanaler. Stor vikt läggs vid vila och återhämtning.

Klasserna leds av Maria Nordeman som är utbildad yogalärare och träningsinstruktör och har över 20 års erfarenhet av att leda grupper i träning.

Vid intresse eller frågor: maila till info@solbackens.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.