Naturligt sol och fästingskydd

Denna underbara olja är vår absolut största bästsäljare. Dels är den härlig som kroppsolja, men den är mest känd för sina fantastiska bieffekter.

Fästingar gillar nämligen inte lukten av örterna i denna olja. Kan användas på såväl vuxna som barn. Men bäst av allt, du kan även använda den som anti-fästingmedel på djuren. Vår erfarenhet är att några droppar i nacke, i öronen och/eller ljumskarna 2 dagar i veckan håller fästingarna borta. Det är lite olika beroende på djur och storlek, testa dig fram.

En annan ännu trevligare bieffekt är att mygg inte gillar doften av myrra och lavendel. Så myggen håller sig också borta. Detta har vi testat åtskilliga gånger, och det har funkat för de allra flesta.

Men det kommer mera, och detta är enligt vår erfarenhet det bästa. Jojobaoljan (bland annat) är pigmentstärkande, vilket innebär att den ger en finfin solbränna. Den funkar inte som solskyddsfaktor att bara smörja på och sen ligga och gassa i solen, men om du börjar smörja på våren och bygger upp pigmentet så kanske du slipper solskyddsfaktor i sommar. Helt kemikaliefritt! Vi har fått massor av återkoppling från kunder angående detta, och sen har vi förstås egen erfarenhet.

Detta är en riktig pärla till hela familjen! Pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Sagt av en kund,
Läs gärna mer om den samt vad våra kunder tycker här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.