Boka rådgivnings- & shoppingtid med Maria

Du vet väl om att du kan boka rådgivnings- och shoppingtid med Maria? Då får du 20 minuters enskild rådgivning kring våra produkter från Maria Åkerberg och Scandinavian Herbs. Bara du och jag i butiken. Toppen i dessa tider när vi ska hålla avstånd och för dig som inte vill trängas med andra. Boka din shoppingtid här: https://www.bokadirekt.se/places/solbackens-helhetshälsa-10197
Eller gör en beställning i vår webshop på www.solbackens.com.

Varför inte koppla av med ett härligt hemmaSPA? Vi har alla produkter du behöver från Maria Åkerberg och Scandinavian Herbs. Addera ett doftljus från ekologiska Manic Organic för bästa effekt.

Du vet väl om att du kan köpa presentkort på hemsidan som vi sedan skickar till dig via post eller mail? Vi har också öppet salongen som vanligt så att du som är frisk kan få behandling och shoppa på plats! Du som kund är viktigast för oss. Därför följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi finns här för dig! Ta hand om dig och försök att även njuta av att sommaren är här <3

Hemmaspa

Kolla in shoppen här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.