Månadens produkt oktober:

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

M-mjölk
Scandinavian Herbs M-mjölk kan användas på en trött och stel kropp, för en snabb och välgörande effekt. Underbar att ha hemma när det behövs!

M-mjölk har samma välgörande och behagliga effekt som vår massagekräm. Många av dessa örter är välkända och används ofta i liniment och andra massageprodukter. Stryk tunt ut M – mjölk över det berörda området. Massage är inte nödvändigt men det är aldrig fel att massera med M – mjölken. Tips utifrån erfarenhet och återkoppling från våra kunder: Ett liniment som känns riktigt skön på ömma muskler, träningsvärk, trötta fötter osv. Uppskattas av kunder med krypningar i benen och används med fördel vid åderbråck då den är kärlvidgande. Innehåller örter som har antiinflammatorisk effekt.

Vi ger dig 20% på M-mjölk i oktober

M-mjölk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *