Goda nyheter med doft av choklad

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

Nu lanserar vi en ny hudvårdsserie på Solbackens Helhetshälsa – Chokladserien. Chokladserien är en svensk hud- och kroppsvård från Jämtland tillverkad av naturliga råvaror. Chokladserien har tre huvudingredienser: choklad, kaffe och havtorn. Det är en fantastisk kombination där råvarornas unika egenskaper tas tillvara.

Chokladserien har växt fram genom många års erfarenhet inom hudvårdsbranschen. Med tiden har tillverkaren hittat kombinationerna och metoderna som fungerar, upptäckt effekter som uppstår när en minst anar det, och effekter som uteblir trots att det verkade så bra från början. Att sedan få samla alla dessa erfarenheter och skapa något eget och unikt är fantastiskt. Nu finns Chokladserien som vi vet ger de effekter vi eftersträvar, samtidigt som vi har valt råvaror som värnar om både hälsan och miljön.

Chokladserien tillverkas av en Svanenmärkt fabrik i jämtländska Föllinge. De har med sin kompetens och erfarenhet hjälpt oss att ta fram dessa fina produkter.

Kom in till Salongen och dofta på dessa underbara produkter. Perfekta presenter till dig själv eller som julklapp till någon annan.

Vi har också tagit fram några behandlingar där vi använder produkter från Chokladserien. Här är några exempel:

Stora lyxkuren för två – choklad de luxe (ansiktsbehandling för två där ett varsitt glas mousserande vin och chokladpralin ingår)

Fuktbehandling och kroppsskrubb med choklad

Aromamassage med choklad

Ansiktsbehandling med choklad

Behandlingar bokar du här: https://www.bokadirekt.se/places/solbackens-helhetsh%c3%a4lsa-10197

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *