Månadens behandling & produkt i november

I november uppmärksammar vi männen lite extra. 🙂

Månadens behandling
Vår senaste nyhet; en ansiktsbehandling utformad speciellt för män. En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsbarriär. Om du har skägg så rengör vi det ordentligt in mot huden. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Därefter följer en näringsrik mask.

Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande skalpmassage. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet och förbereder huden på efterföljande produkter.

Vi avslutar med ansiktsvatten, ansikts- och skäggolja och klappar mjukt in en fuktgivande ansiktskräm. Produkterna vi använder kommer från Sweden Eco.

I november kostar denna behandling 595 kr (ord 695 kr).

Du bokar din behandling här: https://www.bokadirekt.se/places/solbackens-helhetsh%c3%a4lsa-10197

Om du hellre vill köpa ett presentkort på denna behandling till detta pris så går det självklart bra. Uppge att det är månadens behandling november i formuläret. Här beställer du presentkort: https://www.solbackens.com/klippkortpresentkort/

Månadens produkt
20% på alla produkter i serien Sweden Eco. Produkterna är självklart ekologiska och de är speciellt framtagna för att passa män. Dessutom doftar de underbart!

Vi har också 50% på utvald makeup från Maria Åkerberg. Tex ögonskuggor, rouge, läppstift och läppennor.

Månadens november

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *