Viktig information covid-19

posted in: Nyheter | 0

Med anledning av att coronaviruset nu anses ha hög spridningsrisk Östergötland vill vi informera om hur vi bedriver vår verksamhet och arbetar med hygien.

På salongen har vi alltid en god hygien där vi spritar britsar och byter handdukar samt tvättar våra händer mellan varje kund. På kundtoaletten använder du en egen handduk som tvättas direkt efter. Vi behandlar en kund i taget i stängt rum.

Som extra åtgärd sedan viruset dök upp i våras så finns det handsprit på kundtoaletten och vi uppmanar dig som kund att tvätta händerna innan du går in på din behandling. Om du vill så använder terapeuten munskydd. Känner dig sjuk och hängig så ber vi dig att vänta med att besöka oss för behandling. Vi har också kortat ner avbokningsmarginalen till 3 timmar istället för 24 timmar ifall du skulle känna dig sjuk. Men denna 3-timmarsmarginal måste vi hålla för att kunna bedriva vår verksamhet. Du bokar av/bokar om din behandling med hjälp av bekräftelsen du fick på mail från Bokadirekt när du gjorde din bokning. Vi har ingen möjlighet att ta emot avbokningar på telefon och mail med kort varsel.

Till sist ett litet tips:
Om det sitter flera personer i väntrummet kan du vänta utanför under tak. Det finns sittplatser även där.

Du som är frisk är hjärtligt välkommen – vi behöver dig och du behöver tas om hand 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *