Månadens behandling & produkt december

posted in: Erbjudande, Nyheter | 0

Månadens behandling
Passa på att bli fin till jul och nyår  

Browlift
För dig som vill ha perfekt formade ögonbryn utan ansträngning. Med BROWLIFT så borstar vi upp dina bryn och skapar en perfekt form med mer fyllighet med hjälp av permanentvätskor. Färg och formning ingår. Resultatet är hållbart upp till 6-8veckor. Färgen håller ca 3-4 veckor.
I december ger vi dig 100 kr rabatt på denna behandling. 650 kr (ord. 750 kr).  

Lashlift
Fransböjning är ett smidigt sätt att få naturligt fina fransar. Om du böjer manuellt kan du skada dina fransar och ofta ramlar några av och du får därmed mindre fyllighet. Det är skonsammare för dina fransar att böja dem permanent. Håller ca 2 månader om du har bra kvalitet på dina fransar. I denna behandling kompletterar vi med fransfärg för optimalt fina fransar. Då ser de ofta även längre ut. Vi vill att du kommer osminkad och att ev. kontaktlinser är urtagna.
I december ger vi dig 100 kr rabatt på denna behandling. 695 kr (ord. 795 kr)

Du bokar din behandling här: BOKA

 


 Lashlift

 

Månadens produkt

Sweden Eco
20% på alla produkter i serien Sweden Eco. Produkterna är självklart ekologiska och de är speciellt framtagna för att passa män. Dessutom doftar de underbart!  

Chokladserien
20% på alla produkter i Chokladserien. Ekologisk hudvård med lyxiga ingredienser som choklad, havtorn och kaffe. För underverk för vintertrött hud. Doftar fantastiskt! 

 

 

erbjudande sweden eco

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *