Vill du utbilda dig inom Lashlift & Browlift?

Nu utbildar Maria inom Lashlift och Browlift

Det här är behandlingar som verkligen kompletterar utbudet på din salong, eller för dig som vill prova på att jobba inom skönhetsbranschen. Du behöver inga förkunskaper.
Lashlift och Browlift är på stor frammarsch inom skönhetsbehandlingar
Lash Lift är det senaste inom permanent fransböjning. Istället för att böja fransarna lyfts fransarna från roten och ger resultatet av längre och tjockare fransar. Där är en populär behandling för naturliga fransar som ger ett intryck av tjockare och längre ögonfransar som kan hålla i upp till 8 veckor.

Browlift är en ny och spännande salongsbehandling för att försiktigt och noggrant forma brynstrån till en perfekt form och stil som håller sig på plats i upp till 8 veckor. Browlift rätar ut brynhåren till en fin form och gör att de ser fylligare och mer definierade ut. Din kund får perfekta bryn dag efter dag utan behov av att ständigt borsta brynen på plats.

Är det inte perfekt att utbilda sig nu till våren då alla vill ha fina fransar och bryn till vårens och sommarens högtider? ☀️☀️☀️

Utbildningen är ca 5-6 timmar. Stort startkit (räcker till upp till 30 behandlingar) ingår samt certifiering efter uppvisande av 8 godkända behandlingar.
Anmälningar tas emot succesivt.
Anmälan och frågor till info@solbackens.com
Priser:
Bruna ögonGröna ögon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *