Elevbehandlingar

posted in: Förstasidan | 2

Nu kan du boka elevbehandlingar till förmånligt pris. Maria utbildar sig till hudterapeut och behöver träna på olika behandlingar. I juli, augusti och september kan du boka Djuprengörande ansiktsbehandling med portömning samt Manikyr med lackning. Det finns ett fåtal tider i juli, fler i augusti och några i början av september. Så passa på att boka nu!

Djuprengörande ansiktsbehandling 75 min

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsmantel. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Vi använder ånga för att öppna upp porerna för att kunna göra en portömning om det behövs. Därefter läggs en ansiktsmask. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet och förbereder huden på efterföljande produkter. Vi avslutar med ansiktsvatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande kräm och skyddande produkt. Produkterna är anpassade efter din hud.

Elevpris: 695 kr (ord 895 kr)

Bokar gör du här: BOKA

Ansiktsbehandling

Manikyr med lackning

Nagelvård och manikyr består av formgivning av naglar, nagelbad samt noggrann nagelbandsvård. En kortare underarms- och handmassage. Vi avslutar med att lacka naglarna i en fin färg.

Elevpris: 350 kr (ord 650. kr)

Bokar gör du här: BOKA

Lackade naglar

2 Responses

 1. Elin

  Vart sugen på ansiktsbehandlingen av elev men hittar inte den för 450:- som det stod här när jag försöker boka?

  • Maria Nordeman

   Hej Elin. Det blev högt tryck på bokningarna så jag tog tillfälligtvis bort dessa. Nu har jag återinfört dem och förlängt behandlingstiden till 75 min. Jag har också höjt priset till 695 kr vilket vi tar för alla andra ansiktsbehandlingar som är 45 min långa.
   Med vänliga hälsningar Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *