Ny ägare Elin Köhl

posted in: Förstasidan, Nyheter | 0

Hej!

Det är jag som har köpt Solbackens Helhetshälsa.
Här kommer en kort presentation om mig:
Jag började jobba här på solbackens 2019. Jag har drivit en egen salong sedan 2018 i Linköping. Under corona har det ju såklart varit svårare, men nu när det lättat upp på restriktionerna så känns det riktigt kul med salongen igen. När Maria bestämde sig att hon skulle sälja så började funderingarna och sen blev det verklighet. Det är jag väldigt tacksam för och det här ska bli super kul och spännande.

Salongen kommer fortsätta på som vanligt och det finns massor nya ideer från min sida som jag verkligen vill färdigställa.
Välkomna in på min nya resa här i livet och hoppas vi ses vidare på salongen där vi kan prata mera.

  / Elin Köhl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *