Ny medarbetare på Solbackens

posted in: Erbjudande, Förstasidan, Nyheter | 1

Anita

Hej! Det är jag som är Anita och jag är utbildad massage och spaterapeut. Jag vill ge dig som kund en behandling där du bara kan slappna av och njuta av stunden. Jag utför olika typer av behandlingar för hela kroppen. Ansiktsbehandlingar, kropps skrubb och inpackningar, vaxning, avslappnings massage, hot stone, frans och bryn även lashlift.

Under mars månad har jag 20% rabatt på några av mina bokningar.
Detta behandlingar gäller det på:

Ansiktsbehandlingar
Kropps inpackningar och skrubb
Avslappnings massage 45,60 min
Aroma massage 45,60 min
Hot stone 60,75 min
The journey off essence

Bokar du någon av dessa behandlingar skriv då in koden ANITAMARS så får du 20% på den behandlingen.
(Gäller ej på andra typer av behandlingar, bara dom som står här uppe)

Boka hos Anita HÄR

 

  1. Margareta Myrinder

    Är 75 år och skulle vilja ha en bra behandling för min hud nu innan våren och sommaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *