Nyheter i produkthyllan

posted in: Förstasidan, Nyheter | 0

Två nya märken har vi tagit in på våra produkthyllor.

Snow Fox Skincare

Snow Fox är i grunden utvecklat för känslig hud. Produkterna innehåller endast naturliga icke-irriterande ämnen. Kombinationen av traditionell österländsk örtlära och ny modern teknologi gav det bästa av två världar: Clean Potency.
Grundaren Phoebe Song har hudsjukdomen inflammatorisk rosacea. Det tog henne flera år att få fram den optimala formulan för sina hudproblem. Hennes ambition är att hjälpa andra som också lider av problemhud.

Ifrån detta märke kan du köpa olika sorter av sheet mask och skinroller, även gua sha sten.

Användning av sheet mask:
Rengör ansikte och händer. Öppna påsen och veckla ut masken. Lägg masken på torrt ansiktet. Justera så att masken ligger rätt. Tryck lätt över hela masken så att den ligger tätt mot huden.
Låt verka i 20 min.
Ta bort masken och massera in resterna i huden.

 

LIP Intime Care

 

Sveriges första ekologiska intimvårdsserie! Naturliga kvalitetsprodukter i snygg design!

Alla produkterna är 100% naturliga och vegan och minst 70% ekologiska. Lip Intimate Care är tillverkade av kvinnor för kvinnor. De rekommenderas av läkare och barnmorskor och tillverkas i Sverige.

 

Många kvinnor lider av problem i underlivet, såsom svamp, klåda, torrhet och annan irritation. Många av dessa problem grundar sig i hur man tvättar underlivet. Det är två saker som är grundläggande; torka inte ut och rubba inte pH-balansen. Att tvätta underlivet med en oljeprodukt skyddar slemhinnorna och vårdar underlivet samt bibehåller det pH-värde som är optimalt för ett friskt underliv.

 

Kom in till oss på salongen för att veta mera och få se produkterna i verkligheten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *