Kundkvällar i Höst och Vinter

posted in: Erbjudande, Förstasidan, Nyheter | 0

Nu ska vi på Solbackens Helhetshälsa äntligen få komma igång med våra efterlängtade kundkvällar igen. Under pandemin har vi inte kunnat ordna med sånna här träffar så det här känns väldigt roligt att få göra och visa upp en hel del av våran kunskap här på salongen.

Har du förslag på vad du skulle vilja lära dig eller veta mer av. Kontakta oss då på info@solbackens.com

Här kommer datumen då vi ska hålla i våra kurser. Platserna är begränsade så tveka inte att boka in dig. Än sålänge vet vi bara datumen men kommer med mera specifik info om vad dom olika innehåller. Det kommer bland annat vara makeup, hudvård, ledda meditationer, hälsa och kost.

 

Med information kommer på våra sociala medier och kommer gå att boka in sig på boka direkt.

 

Ha det bra sålänge så ses vi!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *