Vi använder alltid rena, naturliga och ekologiska produkter i alla våra ansiktsbehandlingar samt rena råvaror som lera och örter mm. Våra främsta märken är och Maria Åkerberg och Chokladserien. Vi använder produkter utifrån ditt nuvarande hudtillstånd.

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida och läsa mer

ANSIKTSBEHANDLING CLEARING-UTRENSANDE

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Passar en blandad till fet hud.

Dubbelrengöring, enzympeeling, poröppnande och syresättande. Lymfstimulerande massage och en djupt rengörande och avgiftande ansiktsmask. Under tiden får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med fukt och skydd.

 

ANSIKTSBEHANDLING ANTI-AGE

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Mogen hud.

Fukt fukt fukt och näring i överflöd får huden att stråla! I denna behandling koncentrerar vi oss på att mata och mätta huden med fukt och näring så att den naturligt kan lystra av vitalitet. Vi slussar in näringsämnen i huden såsom vitaminer och antioxidanter som stärker elastin- och kollagenstrukturen och ökar därmed hudens fasthet och elasticitet vilket gör den mjuk och fyllig, förebygger hudens åldrande, ger spänst, lyster och minskar linjer.

Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. 

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en AHA-peeling för att bl.a. avlägsna gamla hudceller och stimulera hudens naturliga fukthalt. Sedan lägger vi en vitamin C rik fuktkompress som stärker elastin- och kollagenfibrerna. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage med ett högkoncentrerat Vitamin C serum som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken är cellåteruppbyggande. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med ansiktsvatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande, cellstimulerande kräm och ögonkräm.

 

ANSIKTSBEHANDLING ANTIROUGE-LUGNANDE

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Passar alla hudtyper, speciellt känslig hud och hud med rosacea. Behandlingen kan göras året om.

Blir din hud lätt röd och blossar upp, är den känslig, tunn och ömtålig, kanske torr, har du rosacea eller andra inflammatoriska hudtillstånd? Denna lugnande ansiktsbehandling är skräddarsydd till huden som behöver extra omsorg och vård utan att bli överväldigad.

I denna behandling koncentrerar vi oss på att lugna stressad hud samt ge den näring och omsorg. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. 

Vi börjar med en mild men grundlig och varsam rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en peeling som väljs ut efter din rådande hudstatus. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage med näringsrika oljor som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken ger ordentligt med fukt och näring samtidigt som den inte är överstimulerade.  Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage.

Vi avslutar med ansiktsvatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande mild kräm och ögonkräm.

 

ANSIKTSBEHANDLING MOIST-ÅTERFUKTANDE
Ekologisk Ansiktsbehandling
HUDTYP: Passar alla hudtyper, framförallt torr hy som behöver extra mycket fukt. Behandlingen kan göras året om.

Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen.

Vi börjar med en mild men grundlig och varsam rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer efter med en peeling som väljs ut efter din rådande hudstatus.. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden på efterföljande mask. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage eller skalpmassage. Vi avslutar med ansiktsvatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande mild kräm och ögonkräm.

 

ANSIKTSBEHANDLING CHOCOLATE

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Passar alla hudtyper.

En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud och som doftar underbart av choklad, kaffe och havtorn. Fullproppad med antioxidanter och vitaminer.

Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsmantel. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet. Sedan läggs en ansiktsmask och under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med ansiktsvatten med kaffe som stänger porerna, fuktgivande kräm ögonkräm.

 

ANSIKTSBEHANDLING FOR GENTLEMEN´S

En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsmantel. Om du har skägg så rengör vi det ordentligt in mot huden. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Därefter följer en näringsrik mask.

Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande skalpmassage. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet och förbereder huden på efterföljande produkter.

Vi avslutar med ansiktsvatten, ansikts- och skäggolja och klappar mjukt in en fuktgivande kräm och skyddande produkt.

 

ANSIKTSBEHANDLING C-VITAMINBOOST

Ekologisk ansiktsbehandling

Detta gör behandlingen:

Förebyggande för att motverka hudens åldrande.
Energikick för trött hud.
Förbättrar hudens lyster och spänst.
Inflammationshämmande, vilket passar t.ex. vid mild acne.
Passar alla hudtyper, även känslig men ej citrusallergiker.

Behandlingen inleds med rengöring och mjölksyrapeeling av huden,

Därefter appliceras ett speciellt serum med stabilt C- vitamin, som masseras/slussas in i huden. En passande olja tillsätts för inför ansiktsmassagen. Ovanpå appliceras en vårdande och fuktgivande ansiktsmask som får verka.
Till sist tvättas masken av, och behandlingen avslutas med passande olja/creme och Eye Cream.


Du bör inte vistas i solen de närmsta 48 timmarna efter behandlingen.

 

FOR YOUR EYES ONLY

Hudtyp: Passar alla hudtyper

Special behandling för det känsliga området kring ögonen. Vårdande och närande behandling.
Svullnadsdämpande, anti-age, stärkande och mörka ringar motverkas.

 

Tips
Passa på att unna dig en härlig tilläggsbehandling:

  • Skalpmassage (det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet)
  • Frans och bryn färgning samt form 

Boka denna i samband med annan behandling och skriv i meddelandefältet vilken/vilka du är intresserad av.