Vi använder alltid rena, naturliga och ekologiska produkter i alla våra ansiktsbehandlingar samt rena råvaror som lera och örter mm. Våra främsta märken är och Maria Åkerberg och Chokladserien. Vi använder produkter utifrån ditt nuvarande hudtillstånd.

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida och läsa mer

ANSIKTSBEHANDLING UTRENSANDE

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Passar en blandad till fet hud.

Dubbelrengöring, enzympeeling, poröppnande och syresättande. Lymfstimulerande massage och en djupt rengörande och avgiftande ansiktsmask. Under tiden får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med fukt och skydd.

Läs mer

ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK

Ekologisk Ansiktsbehandling som behandlar ansikte.
HUDTYP: Passar alla hudtyper.

En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsmantel. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet och förbereder huden på efterföljande mask. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med ansiktsvatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande kräm och ögonkräm. 

ANSIKTSBEHANDLING ÅLDERSFÖREBYGGANDE

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Mogen hud.

Fukt fukt fukt och näring i överflöd får huden att stråla! I denna behandling koncentrerar vi oss på att mata och mätta huden med fukt och näring så att den naturligt kan lystra av vitalitet. Vi slussar in näringsämnen i huden såsom vitaminer och antioxidanter som stärker elastin- och kollagenstrukturen och ökar därmed hudens fasthet och elasticitet vilket gör den mjuk och fyllig, förebygger hudens åldrande, ger spänst, lyster och minskar linjer.

Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. 

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en AHA-peeling för att bl.a. avlägsna gamla hudceller och stimulera hudens naturliga fukthalt. Sedan lägger vi en vitamin C rik fuktkompress som stärker elastin- och kollagenfibrerna. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage med ett högkoncentrerat Vitamin C serum som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken är cellåteruppbyggande. Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med ansiktsvatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande, cellstimulerande kräm och ögonkräm.

Läs mer

ANSIKTSBEHANDLING LUGNANDE

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Passar alla hudtyper, speciellt känslig hud och hud med rosacea. Behandlingen kan göras året om.

Blir din hud lätt röd och blossar upp, är den känslig, tunn och ömtålig, kanske torr, har du rosacea eller andra inflammatoriska hudtillstånd? Denna lugnande ansiktsbehandling är skräddarsydd till huden som behöver extra omsorg och vård utan att bli överväldigad.

I denna behandling koncentrerar vi oss på att lugna stressad hud samt ge den näring och omsorg. Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen. 

Vi börjar med en mild men grundlig och varsam rengöring som inte rubbar hudens naturliga fukt- och fettbalans. Vi följer med en peeling som väljs ut efter din rådande hudstatus. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage med näringsrika oljor som löser spänningar, ökar blodflödet och förbereder huden optimalt på efterföljande mask. Masken ger ordentligt med fukt och näring samtidigt som den inte är överstimulerade.  Under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage.

Vi avslutar med ansiktsvatten som stänger porerna, klappar mjukt in en fuktgivande mild kräm och ögonkräm.

Läs mer

ANSIKTSBEHANDLING CHOKLAD

Ekologisk Ansiktsbehandling.
HUDTYP: Passar alla hudtyper.

En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud och som doftar underbart av choklad, kaffe och havtorn. Fullproppad med antioxidanter och vitaminer.

Vi jobbar hela tiden med att stimulera lymfa och blodflöde så att huden lättare kan forsla bort slaggprodukter och ta till sig syre och näringsämnen.

Vi börjar med en mild men grundlig rengöring som inte rubbar hudens naturliga skyddsmantel. Vi fortsätter med en passande peeling för att skonsamt avlägsna gamla hudceller. Därefter får du en djupt avslappnande och stimulerande ansiktsmassage som ökar blodflödet. Sedan läggs en ansiktsmask och under tiden som masken får djupverka får du en avslappnande hand- och underarmsmassage. Vi avslutar med ansiktsvatten med kaffe som stänger porerna, fuktgivande kräm ögonkräm.

Läs mer

Tips
Passa på att unna dig en härlig tilläggsbehandling:

  • Skalpmassage (det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet)

Boka denna i samband med annan behandling och skriv i meddelandefältet vilken/vilka du är intresserad av.

Klicka på bilderna för att se vad kunder har skrivit om oss.