Samarbeta med oss på Solbackens helhetshälsa! Marknadstrenden för hälsa pekar tydligt uppåt och vi behöver bli fler inom verksamheten! Vi behöver knyta till oss både fler som kan rekommendera de produkter vi säljer och fler som kan komplettera vår verksamhet inom Solbackens helhetshälsa för att skapa nya unika helhetslösningar.

Det är väldigt svårt att hitta rena, ekologiska hudvårdsprodukter, vilket är något vi verkligen brinner för. Det genuina intresset har bidragit till att Solbackens helhetshälsa tillhör toppsäljarna i Sverige av dessa produkter. Vi delar gärna med oss av kunskaper om de produkter vi har hittat och valt att rekommendera.

Arbeta som terapeut hos oss! Periodvis behöver vi extra händer och ibland en helt ny position. Hör gärna av dig om du är intresserad så berättar vi hur situationen är just nu. Använd gärna e-post: elin@solbackens.com

Just nu saknar vi kompetens såsom bland annat naprapat, akupunktör, fysioterapeut och stylist. Men du som är utbildad massör eller spaterapeut är även du hjärtligt välkommen att höra av dig.