Solbackens helhetshälsa är beläget i Brovillan intill Stångån i Hjulsbro. Vi har ett brett utbud av behandlingar tack vare att vi är flera personer som jobbar här, alla med olika inriktningar. Vi har ett antal hudvårdskonsulter, massörer, yogainstruktörer och make up-artister och arbetar ständigt med att utveckla verksamheten med nytt spännande utbud.

Vi har alltid miljö och hälsa i fokus i vårt arbete. Därför använder vi mycket produkter som är ekologiska och helt utan tillsatser och konserveringsmedel. I våra ansiktsbehandlingar används bara ekologiska och giftfria produkter. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder produkter som inte innehåller onödiga tillsatser.

Med hjälp av ett stort antal samarbetspartners har vi även möjlighet att skräddarsy lösningar enligt kundens önskan. Vi kan exempelvis hjälpa till inför ett bröllop med fotografering, håruppsättning, make up, naglar, bröllopstårta osv.

Så här hittar du till oss:

Salongen ligger i Brovillan på Vårdsbergsvägen 135, på baksidan av huset. Brovillan ligger precis innan bron (om du kommer från Ekholmen). Buss 14 och 16 går till oss.

[aajoda-tabs id=”871347″ company=”1298″  includes=”8″ hovercolor=”99cc33″ tabsreload=”1″][aajoda-tab  tabactive = “1” tabtext=”Alla”][aajoda-tab  tabtext=”Behandlingar” hashtags=”behandlingar”][aajoda-tab  tabtext=”Spa” hashtags=”spa”][aajoda-tab  tabtext=”Föreläsningar” hashtags=”föreläsningar”][aajoda-tab  tabtext=”Sockerberoende” hashtags=”sockerberoende”][aajoda-tab  tabtext=”Massage” hashtags=”massage”][aajoda-tab  tabtext=”Event” hashtags=”event”][/aajoda-tabs][aajoda-feed id=”871347″ company=”1298″  includes=”8″ hovercolor=”99cc33″]