Maria

Maria Nordeman
Maria är VD och ägare av Solbackens Helhetshälsa. Hon är SPA-terapeut och massör. Hon är även kulturvetare, tandsköterska och yogalärare. Hon erbjuder avslappningsmassage, lymfmassage, aromamassage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, vaxning, lashlift, browlift samt frans- och brynfärg.

Ann

Ann Karlsson
Ann är certifierad massageterapeut. Hon utför klassisk massage, andningsmassage (lotorpsmetoden),massage för gravida (med speciellt anpassad kudde), koppning, avslappningsmassage, aromamassage, hotstonemassage och klassisk ekologisk ansiktsbehandling.

På fritiden ägnar hon mycket tid till familjen.

 

Emellie

Emellie Petersson
Emellie är certifierad massageterapeut och kostrådgivare. Hon brinner för helhetshälsa, kost och träning. Emellie är även utbildad fotograf.

Emellie är föräldraledig

 

Ulrika

Ulrika Åslund
Ulrika är certifierad massör och medicinsk massageterapeut. Hon utför klassisk massage, behandlande massage, massage för gravida (med speciellt anpassad kudde) och lymfmassage.

Sofia

Sofia Tönnhed
Sofia är certifierad massageterapeut och pluggar till medicinsk massageterapeut på Bergqvist. Hon utför klassisk massage, barnmassage och käkledsmassage.

 

Anna

Anna Rosén
Anna är friskvårdsterapeut och massör och jobbar även med coachande samtal, healing och helande massage. Hon kan ge dig allt ifrån en djupgående till en lugn avslappnande behandling som släpper på spänningar och blockeringar i din kropp. Med närvaro, lugn och trygghet skapar Anna i det coachande samtalet utrymme för dig att våga titta djupare in i dig själv och komma närmare ditt hjärta och din inre längtan. Hon har mycket erfarenhet inom stress och utmattning.

Personlig utveckling, träning, dans, naturen, vänner och familj ligger henne varmt om hjärtat och något hon gillar att sysselsätta sig med på sin fritid!

 

Anna ärtjänstledig

Åsa

Åsa Blomberg
Åsa är certifierad massageterapeut och i grunden leg. sjuksköterska. Hon har lång erfarenhet av behandlande massage såsom klassisk massage, idrottsmassage, triggerpunktsbehandling och nervbanemassage. 

På fritiden tränar gärna Åsa och hon jobbar även som vattengymnastikinstruktör. Familj, vänner, djur och natur är också en viktig del av fritiden. 

Just nu arbetar Åsa endast med företagsmassage. Är du intresserad av massage på ditt arbete, kontakta oss på info@solbackens.com

Cicci

Cecilia (Cicci) Johansson
Cicci är certifierad massageterapeut och erbjuder klassisk massage, behandlande massage, avslappningsmassage, aromamassage och barnmassage.

 

Jeanette Englund
Jeanette är certifierad massör. Hon erbjuder klassisk massage och behandlande massage.

 

 

ElinElin Köhl
Elin är SPA-terapeut och stylist. Hon gör lashlift, browlift, frans och brynfärg, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandling, hot stonemassage, spamassage och  aromamassage. På fritiden umgås Elin gärna med sin häst.

 

 

 

Tuva

Tuva Vincent
Tuva är lärling från Stylistprogrammet på Praktiska Gymnasiet. Hon gör ansiktsbehandlingar och frans/brynfärg. Allt eftersom hon lär nytt lägger vi till behandlingar.

LilljanaLilljana Ström
Lilljana är  certifierad massör och spaterapeut. Hon erbjuder klassisk massage, aromamassage, avslappningsmassage, hotstonemassage och så småningom även ansiktsbehandlingar