Läs mer

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida

Kroppsskrubb
En lyxig kroppsskrubb som tar bort döda hudceller och stimulerar produktion av nya. Perfekt innan sommaren eller semestern så solfärgen håller i sig lite längre eller efter solsemestern för att lättare få in välbehövlig fukt./td>

25 min

Fuktbehandling
Efter en helkroppsskrubb med peelingvantar blir du inpackad en ekologisk återfuktande kräm. En riktig fuktbomb så denna behandling är särskilt bra för dig som är mycket torr. Eftersom den är något åtstramande så kan den också kännas särskilt härlig efter en graviditet eller viktnedgång. Nackmassage ingår. Produkterna vi använder är ekologiska och helt utan tillsatser. Hudmat helt enkelt.

45 min

Topp till tå
Vi börjar behandlingen med en torrskrubbning med natursvampar för att få bort döda hudceller. Därefter kommer vi smörja in dig med fukt och packa in dig. Medan fukten sjunker in får du njuta av en mini-ansiktsbehandling (lilla lyxkuren) med rena ekologiska produkter. Därefter packar vi upp dig och smörjer in resterande kräm som lämnar en återfuktande hud. En riktig helrenovering helt enkelt.

60 min

Trötta kroppen
Känner du dig trött i både kroppen och huden?
Här erbjuds du 25 min klassisk massage för att sedan få en fuktinpackning. Medan fukten sjunker in får du njuta av lite skalpmassage. Avslutningsvis smörjs överflödet av fuktinpackningen in på kroppen. Du kommer lämna salongen med riktigt mjuk hud och kropp.

50 min

Relax
För dig som behöver komma ner i varv, ha en skön och avslappnande stund, eller för dig som är lite frusen. Vi börjar med 30 min hotstone-massage med varma stenar. Denna massage ger värme, ökar blodcirkulationen och mjukar upp stela muskler. Behandlingen avslutas med en ansikts- och skalpmassage.

45 min

Tips
Passa på att unna dig en tilläggsbehandling i samband med annan behandling, det finns följande att välja på.

  • Skalpmassage (det är otroligt avslappnande och skönt att få massage på huvudet)

Boka denna i samband med annan behandling och skriv i meddelandefältet vilken/vilka du är intresserad av

15 min

Behandling för två

  • Stora lyxkuren för två
  • Ansiktsbehandling för två personer i samma rum med en terapeut. Underbart avslappnande.

60 min

Klicka på bilderna för att se vad kunder har skrivit om oss.

[aajoda-feed id=”871347″ company=”1298″  includes=”8″ hovercolor=”99cc33″ hashtags=”kroppsbehandling”]