Det är roligt att göra saker tillsammans. Vi har ett stort antal gruppaktiviteter och kan skräddarsy dem för t ex födelsedagar och möhippa. I våra lokaler är det lagom att vara 4-12 personer. Vi kan även genomföra vissa av aktiviteterna hos kund om det passar er bättre. Vid event hos kund tillkommer en resekostnad på 200 kr för Linköping med omnejd.

Hudvårdskurs
Lär er hur huden fungerar samt att göra en behandling på dig själv. Det ingår rena och ekologiska produkter från Scandinavian herbs.
4 – 12 personer
90 min
195 kr/person
Make up kurs
Vi hjälper er hitta rätt färger och tipsar om knep på hur du lägger en snygg och hållbar make up. Ni får sminka er själva för att ni ska lära er att göra hemma.
4 – 8 personer
120 min
195 kr/person
Mor och dotterkurs
Ta med din mamma eller dotter och lär er om hudvård eller make up tillsammans . Detta kan göras enskilt med er två eller i grupp.
Givetvis kan man även göra detta med en vän eller släkting eller varför inte sin partner. Görs med fördel i samband med SPA-bad för extra lyx.
4-8 personer
120 min, 195 kr/person2 personer
60 min, 395 kr
Tonårshy
Ta med din tonåring på en ansiktsbehandling där de samtidigt får en miniutbildning om hur man sköter om sin hud. Passar både killar och tjejer. Vi använder bara rena produkter som inte påverkar huden negativt eller täpper till porerna.
1 person
25 min
295 kr
Fot SPA
Ge era fötter lite extra omtanke genom att ta hand om dem en stund. Rena och ekologiska produkter från Scandinavian herbs ingår.
4-12 personer
60 min
95 kr/person