Vi skräddarsyr din massage efter dina önskemål, beroende på den tid du valt. Om du är väldigt spänd kan vi rekommendera dig att välja koppning. Men det kan du bestämma på plats.

Klicka här för att komma direkt till vår bokningssida

Klassisk massage 25 minuter
Lagom massagetid om du är lite trött i några muskler, tex nacke och rygg.

Klassisk massage 45 minuter
Den massagetid de flesta väljer och är lagom om du har ett problemområde eller behöver komma ner i varv. Vi hinner med rygg och nacke samt ben/armar eller fokus på rygg och nacke

Klassisk massage 60 minuter
Massagetid med utrymme för tex helkropp fram eller baksida.

Klassisk massage 75 minuter
Vi hinner med hela kroppen på 75 minuter om så önskas. Kan även göras som lättare SPA-massage.

Lymfmassage 75 eller 90 min
Lymfbanan är kroppens ”avloppssystem” som ska städa bort restprodukter från kroppen. Med dagens livsstil blir det lätt blockeringar i lymfsystemet som ställer till det på olika sätt. Lymfan är även en viktig del av immunförsvaret.

Om lymfsystemet inte fungerar som det ska, kan det dels innebära att lymfvätskan inte renas ordentligt från virus, bakterier, andra skadliga mikrober och avfallsprodukter, vilket gör att dessa stannar kvar i kroppen. Det kan även innebära att lymfvätskan inte sugs upp, vilket leder till vätskeansamlingar i kroppen som kan orsaka svullnad och ömhet. Det kan även bildas fibroser/celluliter som är en förtätning av fettväven som bildas när bindväv, hud och slaggprodukter växer ihop, vilket försämrar flödet ytterligare.

Ett sätt att hjälpa kroppen är via lymfmassage som har till syfte att stimulera lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan för att där renas och transporteras ut ur kroppen via urinen.

Några exempel där lymfmassage kan hjälpa:
Svullnad i olika kroppsdelar
Oren och svullen hy
Krypningar i benen
Problem att gå ner i vikt
Celluliter
Dåligt immunförsvar (blir lätt sjuk)
Yrsel och huvudvärk
Värk i kroppen
Dålig blodcirkulation
Känner dig ofta frusen
Om du lätt får träningsvärk
Domningar i fingrar, händer och armas
Om du känner dig trött och tung i kroppen
Sömnsvårigheter
Om du känner sig stressad och orolig

Barnmassage 20 min
Även barn är ofta trötta i nacke och rygg. Låt dem testa om massage hjälper dem. 8-15 år. En vuxen följer med under massagen. Läs mer

Hot Stone massage
Massagen utförs med heta stenar, otroligt skönt om du är stressad och spänd. Denna måste bokas som Hot stone eftersom massagen kräver förberedelse. 30, 60 eller 75 min. Läs mer                                 

Andningsmassage
Lotorpsmetoden är mycket bra för dig med andningssvårigheter, hosta, parfymallergi, kol eller andra astmaliknande åkommor. Vi behandlar andningsmuskulaturen och ger dig hemövningar. Många upplever en tydlig förbättring. 60-90 min. Läs mer

Koppning
Koppning har används i flera tusen år för att öka blodcirkulation och stimulera bindväv. Vi använder denna metod på väldigt spända områden.

Fibromassage
Fibromassage är en mycket mild form av massage, som speciellt utvecklats för att kunna hjälpa personer som lever med kroniska muskelsmärtor.

Fibromassage utförs med lätta strykningar och anpassade massagegrepp. Genom fibromassagen frisätts oxytocin – ett lugn- och ro hormon, som i sin tur påverkar det allmänna välbefinnandet. Målet med behandlingen är att skapa en djup avslappning som hjälper din kropp att återhämta sig.

Effekter av behandlingen:
– avslappning
– smärtlindring
– bättre sömn och därmed bättre livskvalitet
– goda resultat vid utmattning och stressyndrom

Avslappningsmassage/Spamassage
En avslappnade och skön massage för hela kroppen. Mycket behaglig och avstressande.

Aromamassage
En avslappnande och skön massage för hela kroppen. De eteriska oljorna i kombination med den lätta och avslappnande massagen gör behandlingen mycket behaglig. Välj mellan olika oljor.